ŽESTOK SUKOB Podneta TUŽBA protiv Ane Korać! Umešane i Stanija i Soraja, a evo o čemu je reč!

Zaratile opasne dame!

Stanija, Soraja, Ana Korać
 Foto: Rajko Ristić/Vladimir Marković/Dejan Briza

Poslednja rasprava Stanije Dobrojević i Ane Korać na imanju u Šimanovcima, pred kamerama "Zadruge 2", naći će svoj epilog na sudu.

Naime, sve je počelo od Stanijine tvrdnje da se Ana bavi najstarijim zanatom, te da je podvodi Soraja Vučelić.

"Anu godinama podvodi najbolja drugarica Soraja. Ona joj je madam, to svi znaju. Ups, izvinite, one se bave modelingom", izjavila je Dobrojevićeva, što je, sasvim očekivano, uznemirilo Koraćevu.

"Tužiću sve koji govore da se bavim prostitucijom. Jedva čekam da se nađem sa Stanijom na sudu, gde će morati da dokaže to što priča. Za razliku od nje, ja imam dokaze da se Stanija bavi prostitucijom. Soraju ne treba da pominje, ona je fina i kulturna osoba", nadovezala se Ana.

Ana Korać
Foto: Screenshoot Youtube

"Ćuti ti iz Ivanjice što nosiš "roleks" i voziš automobil od 10.000 evra. Kako si to zaradila, možda lažnim modelingom? Žao mi je što sam zbog svojih golih fotki postala paravan za devojke koje se stvarno bave prostitucijom. One se vade da se samo kao i ja slikaju provokativno. Za 20-30 godina će izaći na videlo da se ja nikada nisam time bavila, a da one jesu. Ne postoji niko ko može da kaže da sam sa njim imala seks za pare", bila je uporna Stanija, dodajući se sa Sorajom već videla na sudu i da ju je tada dobila.

Stanija Dobrojević i Bane Čolak
Foto: Screenshot Youtube

"Svi znaju čime se bave Ana i njena najbolja drugarica madam. Svaka čast Staniji što je to napokon rekla. Miki Đuričić sada brani Koraćevu, a prošle godine ju je i sam nazivao prostitutkom. Ana će dobiti tužbu zato što je zapretila da Stanija posle "Zadruge" neće stići ni do Rume", izjavila je PR Dobrojevićeve za Informer.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi