Pobegla iz Beograda i pronašla mir: Stanija pokazala zašto je selo zamenila gradom, ali i šta tamo radi! (FOTO/VIDEO)
alo.rs
Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: E-Stock

Stanija Dobrojević, se trenutno nalazi u svom rodnom gradu, Rumi, gde je do detalja okitila dom za predstojeće praznike.

Naime, Stanija je na svom Instagram profilu objavila video snimak dok je još bila u procesu kićenja jelke, a na kraju je snimila kako je sve to ispalo.

Ona je do detalja okitila jelku, sve se sijalo na njoj, svaki ukras je sa pažnjom odabrala.

Inače, Stanija Dobrojević nedavno je govorila o braku, svom ljubavnom životu i imidžu koji gaji godinama.

Stanija, Novogodišnja dekoracija
Stanija, Novogodišnja dekoracija, Foto: Printscreen/Instagram

Starleta i bivša rijaliti učesnica u vezi je sa Markom Markovićem kog je upoznala u "Zadruzi", pa su raskinuli i potom obnovili romansu. Marko je čak bio u emisiji gde je Stanija gostovala. Stanija je prvo odgovorila na pitanje zbog čega žene opraštaju prevaru:

"Verovatno zbog porodice, familije, okruženja, bude teško, pričala sam sa mojima, kada dođe do problema u braku, ili zasićenosti posle 20 godina braka, u smislu privlačnosti, da je to teško reći ljudima oko sebe."

"Muškarci jesu ljubitelji takvih devojaka i to su uglavnom muškarci koji su ostvareni, imaju mnogo novca i koji jednostavno nemaju više izazove, nego su spremni da takvim devojkama bukvalno daju sve samo da bi je osvojili jer one važe za neke trofeje... Spremni su bukvalno sve da daju, samo nju da osvoje - da li novac, da je vode na putovanja, da li da kupe skup auto, stan, šta god, samo da sebi nekako ugode", objasnila je Stanijau emisiji "Magazin IN".

Pročitajte još

Komentari (1)

Рума

28.12.2020 13:57

Какав је ово наслов" Станија град заменила за село". Прво Рума јесте да није Београд али није село.Треба мало више знања па прочитати шта је село а шта град па онда ставити наслов,a не овако.