SPEKTAKL ZA PAMĆENJE! Pobednik Pinkovih zvezdica 2019. je SERGEJ PAJIĆ! Pljušte vredne nagrade, iznenađenje i za ostale takmičare! (VIDEO)

Niko nije očekivao ovakva iznenađenja

Pinkove zvezdice
 Foto: Printscreen

Na velikoj sceni spektakularnog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" sinoć se u superfinalu predstavilo 12 takmičara. Milionski auditorijum je osam meseci pratio takmičenje i odlučio da baš oni zaslužuju da se nađu u superfinalu. Mladi talenti dali su sve od sebe u prvom krugu, a njih 8 je prošlo u drugi krug. Zvezdice su briljirale i u drugom krugu, a u treći i ujedno poslednji krug prošlo je njih dvoje Sergej Pajić i Bojana Radovanović.

Superfinalisti su nastupali sa pesmama koje su obeležile njihovo učešće u "All Stars" sezoni. Bojana je izvela miks pesama "Taki, taki", "Say my name" i "New rules". Sergej je pevao pesmu "Trans", koju u originalu izvodi Milan Stanković. Kada su završili svoje nastupe, došlo je vreme da posle osam meseci dobijemo novu Pinkovu zvezdicu.

Voditeljka Marijana Mićić dobila je i kovertu sa konačnim rezultatima, pa je kucnuo čas da se proglasi pobednik "Pinkovih zvezdica - All stars".

Pinkove zvezdice
Foto: Printscreen

Svi superfinalisti dobili su slatki paket u svojoj težini, pobednik dobija vaučer od 150.000 za kupovinu nameštaja, zatim 50.000 dinara za kupovinu u Deksiku, superfinalisti dobijaju i pet mikrofona. Pobednik od Globaltela dobija i telefon sa karticom, ali i putovanje u Crnu Goru.

Pinkove zvezdice
Foto: Printscreen

Televizija Pink poklanja jednom takmičaru put u Diznilend kao zvezdici koja se najbolje snašla u svim žanrovima, a to je Darija Vračević.

Drugi takmičar koji takođe dobija putovanje u Diznilend je David Marković, kog je odabrao stručni žiri.

Pinkove zvezdice
Foto: Printscreen

Mikrofone od televizije Pink dobili su: Darija Vračević, Antonia Gigovska, David Marković, Bojana Radovanović i Sergej Pajić.

Jedan takmičar ima 24,55% glasova publike, a drugi 29,45%. Pobednik ove jubilarne pete sezone "Pinkovih zvezdica - All stars" je Sergej Pajić.

Pinkove zvezdice
Foto: Printscreen

Pogledajte kako je izgledalo spektakularno proglašenje pobednika:

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi