Tanja Đukić
Alo.rs

U junu 2019.godine kao bomba odjeknula je vest da je naša poznata manekenka Tanja Đukić pretrpela nasilje od svog tadašnjeg partenera turskog psihologa Čagrija Tortopa.

Nakon dve godine koliko su uživali u ljubavi, Tanja je navodno pretučena, a odmah nakon navodnih stravičnih batina roditelji su je dovezli u Srbiju gde se psihički oporavljala od svega. Ona je tada preko prijatelja bivšeg dečka dobijala jezive informacije. Čagri koji je, kako se pisalo zverski prebio našu manekenku, počeo je da joj preti smrću, ali i njenoj porodici što je ona pre dve godine i potvrdila za naš portal.

Tanja Đukić

alo.rs

Tanja Đukić, Foto: alo.rs

- Rekao je da će ubiti mene i moje roditelje jer odakle meni pravo da blatim njegovo ime po novinama, i da ću sad tek da vidim. Taj zajednički prijatelj je rekao da ne može da veruje da osoba može da bude toliko zla i da ne oseća krivicu već samo bes, što me zaista još više plaši - rekla je tada Tanja za Alo.rs.

Čagriju Tortopu iz Turske, koji je navodno brutalno pretukao srpsku manekenku Tanju Đukić, kako se pisalo, doživotno je ukinuta mogućnost da se bavi psihologijom jer je pre nekoliko godina navodno pretukao pacijenta.

- Iako je Čagri završio studije psihologije i bavio se psihologijom, on je pre izvesnog vremena udario šamar pacijentu, zbog čega mu je oduzeta licenca i dobio je doživotnu zabranu da radi kao psiholog. Jasno vam je da tu jadnu devojku nije pretukao neki neuračunljivi momak, već stručnjak za psihologiju, koji je bio i te kako priseban dok ju je zlostavljao - rekao je tada blizak ovog mladiću za srpske medije.

Posle skoro dve godine od nemilog događaja, konačno je rešio da se oglasi i Čagri Tortop.

Tanja Đukić

Printscreen/Instagram

Tanja Đukić, Foto: Printscreen/Instagram

Povod za to bile su slike koje je manekenka okačila na svom Instagram storiju gde je pominjala ovaj incident.

Tanja Đukić

Printscreen/Instagram

Tanja Đukić, Foto: Printscreen/Instagram

Čagri Tortop rešio je ekskluzivno da za Alo.rs ispriča i svoju stranu priče:

- Do danas sam ćutao, ali laži protiv mene nisu prestale. Po drugi put sam sprečio osobu sa bipolarnim poremećajem da izvrši samoubistvo. Prvi put se to dogodilo u mom stanu, kada je prerezala vene. Kao dokaz da je to istina, imam slike. O meni su postojale publikacije koje su štetile mom društvenom i poslovnom zivotu. Nisam želeo da pokušam da sprečim bilo sta od toga. Pošto čekam da se sud završi, kako zakon u svakoj državi nalaze. Šta god da je napisano u novinama o meni je bez osnova, zato što na sudu nije donesena nikakva odluka. Napad na mene ne prestaje već dve godine. Šta više , sve je napadnija i napadnija. Udruženja za ženska prava i mnogi drugi pisali su protiv mene. Razumem ih, zato što su čuli priču kakvu im je ona plasirala - tvrdi on i dodaje:

Tanja Đukić

Alo!

Tanja Đukić, Foto: Alo!

- Sada ću objaviti sve što smo predali na sudu. Postoji izveštaj od doktora gde pise da Tanja ima BIPOLARNI POREMECAJ F31 tip 2, F41.0 PANIČNI POREMECAJ i F32 DEPRESIJA, DEPRESIJSKO DUŠEVNO OBOLJENJE. Tanja Đukic je osoba koja je spremna na sve da bi doŠla do pažnje, u izveštaju piše da ima osećaj manje vrednosti, ne veruje sebi dovoljno, želi da svi imaju lepo mišljenje o njoj. Ne zna svoj cilj u životu i da nema prave prijatelje da su po 3 meseca zajedno. Takođe imam dokaze kako je svom bivšem izabraniku iz Indije napravila isti scenario gde je on naveo da mu je sama rekla da želi da bude popularna, odnosno da na taj način udje u “Serbian big brother”. Htela je da iskoči iz auta dok je on vozio, kada je on sprečio samoubistvo ona je nastavila da ga udara i htela je da izazove saobracajnu nesreću, kasnije ga je prijavila policiji i htela je da on ode u zatvor, nakon toga je plakala i govorila da ga voli pred policijom gde mu je i policija rekla da bude što dalje od nje i da treba da je izbaci iz kuće, takođe je potvrdio da je bipolarna i da je njoj potrebna medicinska pomoc, ali da to ona sebi ne želi da prizna - izjavio je Tanjin bivši dečko za Alo.rs i za kraj rekao:

- Za sve sto pričam imam dokaze, i sve mogu da prikažem . I njena porodica odlično zna u kakvom je psihičkom stanju dotična. Kontrolisao sam je da ne pije alkohol tokom naše veze. Sada , kada je slobodna , redovno pije alkohol i ko zna još šta konzumira. Postavlja nenormalne slike i snimke na svoje drustvene mreže - poručuje Tortop.

Tanja Đukić je za portal Alo.rs objasnila i kako su se stvari odvijale.

Tanja Đukić manekenka

Alo.rs

Tanja Đukić manekenka, Foto: Alo.rs

 "Prošle su dve godine jer nažalost ženska prava nisu ista kao muška u Turskoj. On ne može da preboli što sam ga ostavila jer je mislio da ću njegove udarce zauvek da trpim, takođe zna da će uskoro da krene suđenje i da je cela Turska protiv njega. Moja porodica i advokat imaju dokaze, kao i izveštaj iz bolnice koji utvrđuje da sam ja zdrava. " - za Alo.rs rekla je manekenka.

Tanja Đukić manekenka

Alo.rs

Tanja Đukić manekenka, Foto: Alo.rs

 "On je mene doveo do stanja depresije, a sada mu je krivo jer je video koliko sam napredovala i sada želi da mi se osveti" - dodala je Tanja Đukić.

Tanja Đukić manekenka

printscreen

Tanja Đukić manekenka, Foto: printscreen

U prilog njenoj strani priče svedoče i poruke dotične Sonje, koja tvrdi da je Čagri Tortop pokušao i neke druge devojke da izmanipuliše na sličan način na koji je pridobio i srpsku manekenku Tanju Đukić.

BONUS VIDEO:

Sve o ovom stravičnom zločinu možete pročitati OVDE.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Snajperista

06.01.2021 00:00

Oboje su za ludnicu."Psiholog" iz Turske je bas nasao sa kim ce da bude u vezi?! Ako je bio svestan njenih psihickih problema, zasto je uopste bio sa osobom koja treba da pije lekove za bipolarni poremecaj?! Nisu samo u pitanju srpski mediji, nego je i nesto drugo. Samo on ne zeli da kaze. To bi bilo na njegovu stetu.Tanja "model" u prevodu se za takvu profesiju predstavlja zakonom priznata "prostitutka".Nije sramota pokazati telo, ali ako nemas jake intelektualne kapacitete...onda je jasno sve!