Bojan Tomović
Screenshot Youtube
Bojan Tomović

screenshot Instagram

Bojan Tomović, Foto: screenshot Instagram

Pevač Bojan Tomović svakim svojim oglašavanje izaziva veliku pažnju javnosti i lavinu komentara na društvenim mrežama. Pošto je sklon objavljivanju raznog sadržaja na svojim profilima, sada mu je to i zabranjeno, jer se kosi sa pravilima ponašanja na društvenim mrežama. N

Bojanu je trajno zabranjen nalog na Instagramu. 

Kako je objasnio, on pati od bipolarnog poremećaja, zbog čega često ne može da kontroliše svoje postupke, pa je tako u afektu okačio fotografije na kojima se samopovređuje nožem, dok urezuje u ruku svoje novo ime, Amar. Posle toga, postavio je i fotografiju na kojoj je potpuno go. Pravila Instagrama su vrlo striktna povodom golotinje i nasilja, pa je tako Tomović (Moštrokol), kako kaže, ostao trajno bez naloga na toj društvenoj mreži.

 Bojan Tomović

Screenshot

Bojan Tomović , Foto: Screenshot

Inače, Tomović već mesecima unazad iznosi razne informacije iz privatnog života. Kada je otkriveno da je učesnica "Zadruge" Miljana Kulić trudna, prvo je negirao da je bio u vezi s njom, najgrublje je vređajući. Zatim je "priznao" da je ipak bio u vezi s njom, ali da dete nije njegovo. Onda je rekao da dete jeste njegovo, ali da Miljana treba da abortira, jer se plaši da bi dete imalo urođene psihičke probleme. Kulićeva, koja je do kraja tvrdila da je zatrudnela sa svojim dečkom Lazarom Čolićem Zolom je na kraju abortirala, a tada je Moštrokol, kako je rekao, pokušao da izvrši samoubistvo, jer ga je vest o Miljaninoj kiretaži strašno potresla, jer je u stvari želeo dete sa Kulićevom.

Bojan Tomović

Printscreen

Bojan Tomović, Foto: Printscreen

Ovih dana, Moštrokol najavljuje da će snimiti duetsku pesmu sa Miljanom Kulić.