Rialda
Masanori Jošida/Alo!
Rialda

Privatna arhiva

Rialda, Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

Dragana Džajić

Printscreen Youtube/Pink

Dragana Džajić, Foto: Printscreen Youtube/Pink

 

- Rialda je pre dve godine kreirala liniju kupaćih kostima, a tada se inspirisala dekadom osamdesetih, koje su akcenat stavile na seksepil i ženstvenost. Ta linija je odlično prošla, a sada je rešila da obraduje sve žene, pa je kreirala i seksi donji veš. Osim toga, Rialda odlično izgleda i svakodnevno trenira, te je prirodno rešenje bilo da upravo ona bude zaštitno lice linije koju je kreirala - kaže izvor na početku razgovora za „Alo!“ i otkriva zbog čega se pevačica odlučila na ovaj korak.

Rialda

Privatna arhiva

Rialda, Foto: Privatna arhiva

- Oduvek je želela karijeru po uzoru na svetske muzičke zvezde, koje se, osim pevanjem, s podjednakim uspehom bave i drugim profesijama. Kada se njena linija kupaćih brzo rasprodala, shvatila je da uspeh neće izostati ni ako bude kreirala liniju seksi donjeg veša. Skoro godinu dana trajao je kreativni proces, a Rialda je sve sama uradila. Sama je birala materijale i boje, a želela je da napravi seksi modele u kojima će se svaka žena osećati poželjno i zavodljivo. Ona obožava crveni donji veš, te je za sve dame spremila dosta modela u toj boji - kaže na kraju naš izvor.

Komentari (1)

Arhangel

27.05.2019 09:08

Ma idi, svi smo odlelpili za Karahasanovićkom. I babe i dede i muški i ženske i deca i ćoravi i sakati i prosjaci. Pa lepa je..... samo bi morala da promeni veru. Ispod toga ništa.