SRAMAN POTEZ USRED PRIŠTINE! Pevačica ponosno pokazivala DVOGLAVOG ORLA, pa brutalnom porukom rabesnela sve Srbe! (FOTO)

Pokušala da skrene pažnju na sebe na pogrešan način.

Dua Lipa
Dua Lipa, Foto: Instagram/dualipa

Pristalice samoprozvane "republike Kosovo" ponekad ne biraju ni vreme ni mesto kada će i gde izraziti svoju naklonost, koju uglavnom koriste u markentiške svrhe.

PONOSNI OTAC PRESEKAO PUPČANU VRPCU! Voditelj nakon 9 godina dobio sina! Dali su mu NAJNEOBIČNIJE IME NA SVETU od 3 slova!

 

Često se dešava da ukoliko ne postižu uspehe na poslovnom planu, Kosovo koriste kako bi se pojavili u medijima. Većina njih ne shvata težinu i ozbiljnost dijaloga Beograda i Prištine, kao i sudbinu srpskog naroda na Kosovu.

Ovog puta, pevačica, Dua Lipa (24), koja je i organizator i učesnik Sani Hil festivala koji se održava u Prištini rešila je da svoje glasovne i organizatorske sposobnosti stavi u drugi plan, i u medije izađe kao "devojka koja igra uz albansku zastavu"

Uz fotografiju ona je napisala sledeće:

- Neke noći moraš da usatneš i pokažeš kolika si Albanka - napisala je pevačica.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

 

Inače, festival Sani Hil koji se održava se u Prištini od 2. do 4. avgusta, ali je aktuelna tema u medijima postao zbog poruka koje šalje, a ne zbog svoje prave nemene.

BONUS VIDEO:

Elvin vrši pritisak! Istina o Izabelinom prelasku u ISLAM!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi