ISKRIVLJENA OD ALKOHOLA, RAZVODI MUŠKARCE Pevačica oplela po Andreani Čekić: Nema ko nju nije vucarao i razvlačio po BEČU

Nije je štedela.

Andreana Čekić
Andreana Čekić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Andreana Čekić prošle nedelje žestoko se posvađala sa svojim novim dečkom Markom Miloševićem u jednoj kafani u Skadarliji, i to naočigled mnogih gostiju, a kada je on bacio sto, pevačica Nataša Matić doživela je šok.

 

- Doživela sam veliku neprijatnost od Andreane Čekić. Ničim izazvana, ona je napravila haos, ne znam šta joj je bilo, moža je poludela kada je videla mene pošto smo imale istog dečka, Acu Čergara, muzičara, pa je možda i dalje ljubomorna na mene“, započinje priču pevačica koja je prisustvovala sceni, i nastavlja: Andreana je bila iskrivljena od alkohola. Bila je sa svojim dečkom ili ljubavnikom, ne znam šta joj je. Kada sam ušla u kafanu sa prijateljima, ona je počela ironično da viče moje ime i prezime. Taman što smo naručili piće, Andreana i Marko započeli su svađu jer je valjda on gledao u našem pravcu. Onako pijana, počela je da se raspravlja sa njim, a posle tog haosa on je prišao do našeg stola, zgrabio sto i bacio ga na pod. Ja sam ostala u šoku! Mogao je da me povredi ni krivu ni dužnu. Ma ceo sto je bacio na pod! A zamislite, Andreana je sve to gledala i smejala se! Ona je zlo, dno dna od osobe. Nema ko nju nije vucarao i razvlačio po Beču - naglašava ona.

Nataša Matić
Nataša Matić, Foto: Screenshot Instagram

Nataša ogorčeno dodaje da Andreana ima nešto protiv nje, ali da ona ne zna šta je u pitanju.

- Možda je to zbog bivšeg dečka jer sam bila sa Acom, kao i ona, mada to je davno prošlo, nema tu više ništa. Ko zna, možda joj je u podsvesti ostala ljubomora prema meni. Šta god da je, ja sam istraumirana zbog njene svađe sa Markom. Srećom, nisu me povredili, nisu ni mog prijatelja, ali ona treba da ide na psihijatriju da se leči. Ostala je i bez muzičara jer niko neće više sa njom da radi, ona je, bre, zlo jedno! Samo pravi skandale i razvodi muškarce, po tome je poznata - kaže Nataša, koja je zvezda romskih svadbi po dijaspori.

Nataša Matić
Nataša Matić, Foto: Screenshot Instagram

 

Povezane vesti

 • Korisnik: savana
  21/04/2019 - 18:50
  joj moja bivsa...ona luda ko struja
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi