Zvezde Granda, Saša Popović
alo!
Zvezde Granda

Printscreen

Foto: Printscreen

Folk pevačica Nela Bijanić dvehiljaditih je žarila u palila na domaćoj estradi i bila rame uz rame sa Janom, Stojom, Majom Marijanom i mnogim drugim pevačicama. Onda je prilikom čistke u Grandu nestala i priklonila se manjim izdavačkim kućama.

Dvadeset godina kasnije njen sin Oliver Mijanović odlučio je da krene maminim stopama pa je tako i Nela rešila da se ponovo aktivira kako bi njemu pomogla da dođe u prvi plan.

Nela Bijanić

alo!

Foto: alo!

- Medijski sam bila sklonjena sa emisija jedno vreme, ali sma bila zastupljena na terenu. Ima toga da me je odluka moga sina Oivera podstakla da se i ja ponovo aktiviram u pevanju. Kada sam ja tabala staze i rušila scenu Granda pre dvadeset godina, neki se nisu ni rodili. Sve ono što sam ja do sada uradila koštalo je mnogo. Moje pesme, albumi, spotovi, autori, sve je bilo kvalitetno i skupo - rekla je Nela za naš portal.

Komentari (1)

Neko

25.01.2020 14:50

Nela je prelepa i siguran sam da je bila sklonjena jer ljubomorne supruge muzeva koji su odlepili za Nelom nisu mogle da prihvate da Nelina lepota moze tako lako da ugorzi njihove brakove. Nista im to nije pomoglo jer ne shvataju da su muskarci spremni sve da ucine zbog Neline lepote. Nela je apsolutno neodoljiva i siguran sam da i sada muskarce vrti oko malog prsta.