PROMENIO JOJ SE ŽIVOT KAD SE PRESELILA U BEOGRAD Pevačica je bila potpuno ćelava, zaturdnela je posle nekoliko meseci, a sada je objavila divne vesti

Njen priča!

Ana Bebić
Ana Bebić, Foto: printscreen

Hrvatska pevačica sa adresom u Beogradu Ana Bebić u maju prošle godine na svet je donela sina Matiju, a sada je objavila loepe vesti, ponovo je u blagoslovenom stanju.

- Čekamo još jednog sina! U petom sam mesecu trudnoće, nismo hteli da čekamo sa drugim detetom. Dok smo još u pelenama, pa i drugo odmah - rekla je Ana.

Ana Bebić
Ana Bebić , Foto: Screenshot

Inače, lepa Ana Bebić odrasla je u Metkoviću u Hrvatskoj, odakle se, kada je kročila na srpsku estradu, preselila u Srbiju. U jednom intervjuu rekla je da joj je, iako obožava Beograd, trebalo vremena da se privikne na život u velikom gradu.

- Volim Beograd i energiju koju ima, volim ljude ovde i zato sam tu toliko godina. Ja sam iz malog mesta gde imate tri semafora, dok su ovde gužve u saobraćaju i ako želite nešto da obavite, treba vam ceo dan za jednu obavezu. Mi iz malog mesta smo dosta spori, a ovde vlada velika brzina - navela je Ana.

Ana Bebić i Ivan Đolić
Ana Bebić i Ivan Đolić, Foto: Instagram

Od samog pojavljivanja na muzičkoj sceni Ana je često menjala imidž, frizuru i boju kose, te je priznala da je u jednom trenutku života čak bila i ćelava.

- Bila sam ljubičasta, roze, neboplava, crna, braon, šatirana. Jedno vreme sam imala kratku, mušku frizuru, a u srednjoj školi sam bila i ćelava. E, to je bio pravi izazov - rekla je u jednom intervjuu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi