Anabela Atijas
E stock
Anabela Atijas

E stock

Anabela Atijas, Foto: E stock

Anabela ima veoma buran ljubavni život, a mnogi su zaboravili sa kim je pevačica bila nakon što je brak sa Gagijem Đoganijem pukao.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Anabela Atijas je sa manekenom Mladenom Radulovićem raskinula 2011. godine, a romansu su započeli u rijalitiju "Veliki brat". Međutim, posle samo četiri meseca našla je novog dečka.

Anabela i Mladen

Screenshoot Youtube

Anabela i Mladen, Foto: Screenshoot Youtube

Reč je o Aleksandru Saši Nedeljkoviću, sinu Olivere Nedeljković, rođene sestre braće Karić. On je u tom periodu živeo u Rusiji i bio je vlasnik luksuznog turističkog kompleksa. Pevačica je u medijima pričala da je srećnija, nego ikad, ali da se neće seliti zbog ljubavi u Moskvu.

 

"Pustila sam da vreme učini svoje i veza nam se desila spontano. Uživala sam u periodu našeg druženja i upoznavanja. Saša je pravi gospodin sa predivnim manirima. Lepo je vaspitan, nežan, pažljiv i zaštitnički nastrojen. O njemu mogu da kažem zaista sve najlepše", pričala je Anabela tokom veze sa Sašom.

Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Inače, Nedeljković je pre zabavljanja sa pevačicom okončao brak u kojem je dobio dete. Iako su mnogi mislili da će vezu krunisati brakom Anabela i Aleksandar rastali su se krajem 2011. godine.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

Pogledajte BONUS video:

Anu Sević prozvali da nema zanimanje, ona konačno otkrila istinu koju javnost nije znala!

 

Komentari (1)

Mica opajdara

22.11.2019 08:42

Razija Bukva ili kako se prekrstila u Anabella,kao pcelica Maja slece sa ... na ....