Indira Levak
printscreen
Indira Levak

printscreen

Indira Levak, Foto: printscreen

Indira je trenutno članica žirija u hrvatskom izdanju šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", a njeno poslednje pojavljivanje u ovoj emisiji izazvalo je veliki broj komentara.

Nekadašnja članica grupe "Kolonija" pojavila se u crno-belom kombinezonu koji je istakao njeno vitko telo, a nije prošao neopaženo ni izuzetno dubok dekolte.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Sep 14, 2020 at 12:18am PDT

Komplimenti su samo pljuštali, dok su joj pojedini pratioci poručili i da su je jedva prepoznali.

Da li vam se dopada kako sada izgleda Indira? 

 

Indira je nedavno za medije ispričala da je smršala uz pomoć redovnih treninga, nadzora supruga Miroslava koji je fitnes trener, kao i posebnog režima ishrane.

- Svi koji otkrivaju čarobne formule bez treninga i uravnotežene ishrane ustvari prodaju maglu i to često ne jeftino. Pa bih ja rado tajnu preformulisala u formulu moje vitke linije, a ona je redovna vežba uz adekvatan program treninga, stručan nadzor mog supruga i uravnotežena zdrava ishrana. Ponekad i pogrešim kad je u pitanju hrana, ali greh je uvek sladak, ko bi odoleo - rekla je pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Oct 4, 2020 at 11:15am PDT

- Ponekad i samoj sebi idem na živce koliki sam perfekcionista, ma to ja onako malo glumim, a ustvari sam zahvalna na trudu koji ulaže u mene. On je daleko najbolji trener s kojim sam radila, pre svega vrhunski je stručnjak, psiholog i motivator. Sve gleda široko, kalkuliše do zadnjeg detalja prilikom svake vežbe i obožava to što radi - ponosna je Indira na supruga.

Ona je tom prilikom istakla i na koji deo tela je najponosnija.

- Možda se najmanje stidim pozadine i nogu. Uvek mi je lepo da na ženi vidim lepo oblikovane noge kao što imaju vrhunske sportistkinje - navela je nedavno Indira.

Pročitajte i:

Komentari (1)

Pedja

05.10.2020 17:05

Jos kad bi TO bilo zena ??