EKSPLOZIJA NA PUTU Pevačica doživela nezgodu sa automobilom! Užas!

Preživela horor!

Jelena Kostov
Jelena Kostov, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pevačica Jelena Kostov nije ni slutila da će joj se desiti ono što žene najviše mrze. OVDE pogledajte zašto u javnosti nikada ne viđamo Jeleninog supruga!

 

Vraćajući se iz grada, na putu do kuće pukla joj je guma na automobilu. To ne bi bilo toliko strašno da se pre toga nije čula eksplozija pucanja gume. Kako nije znala odmah o čemu se radi, Jelena se u trenutku sledila od straha.

Međutim, nije želela previše da paniči, pa je odmah izašla da vidi o čemu se radi.

Jelena Kostov
Jelena Kostov, Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Jelena je odmah dala žmigavac, skrenula s puta i izašla iz kola. Kada je videla da joj je pukla guma, odmah joj je bilo lakše. Pošto kao i većina žena ne zna da zameni gumu, odmah je zvala vulkanizera da dođe na lice mesta. Platila je i pao joj je kamen s srca. Mislila je da je problem veći, ali kada je videla da je u pitanju guma nije se previše stresirala - kaže dobro upućen izvor.

Šarmanta pevačica je potrvrdila priču o ovoj nezgodi.

Jelena Kostov
Jelena Kostov, Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Ma ja sam maler kada je guma u pitanju. Svaki čas mi pucaju. Kako je krenulo, već ću sama naučiti da je menjam - kaže kroz osmeh Jelena Kostov, koja uveliko radi na novim pesmama koje priprema za leto, a uz to je očekuju i nastupi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi