Ana Stanić
YouTube/printscreen
Ana Stanić

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Javne ličnosti neretko imaju svoje rituale pred koncerte, predstave i utakmice, a imaju i "srećne predmete" koje nose sa sobom - ili na sebi - pred važne događaje.

Ana Stanić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

- Preko 20 godina, ali ih nosim samo na koncertima. Fascinantno je da su čitave! Crvene su, sa srcem - rekla je jednom prilikom Ana kroz smeh. 

Ana Stanić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Na javnom dočeku Nove godine, tokom svog koncerta na glavnom užičkog trgu, pevačica Ana Stanić pogođena je u glavu, najverovatnije, manjom pivskom flašom. Nekoliko minuta pred ponoć, pred sam kraj koncerta, neko iz publike je Stanićku pogodio pivskom flašom od 0,33 litra i zadao joj lakše povrede, nakon čega je ona prekinula koncert.

- Ana Stanić je zadobila povredu glave, odnosno rasekotinu na čelu, koja je sanirana sa tri kopče, nakon čega je otpuštena iz bolnice - rekla je tada Danijela Vasiljević, PR užičkog Zdravstvenog centra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??? ?????? (@ana1stanic) on Jan 19, 2020 at 6:09am PST

Izražavajući žaljenje zbog ovog događaja, Branko Popović, užički reditelj, koji je bio zadužen za organizaciju programa javnog dočeka, naveo je da je Stanićka bila sjajno raspoložena i da je doprinela odličnoj atmosferi na koncertu, kojem je prisustvovalo nekoliko hiljda Užičana, ali da su slavlje pokvarili pijani i necivilizovani pojedinci.

Ana Stanić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

- Sve se dogodilo veoma brzo i pri kraju koncerta. Ipak pouzdano ne znamo šta se dogodilo, jer su svetla bila prigušena, ali se sumnja da je Ana pogođena manjom pivskom flašom. Sve je prijavljeno policiji i oni su pokrenuli istragu - rekao je Popović, i dodao da se takvo nešto u Užicu nikada nije desilo.

Danas, više od 13 godina nakon nezgode, Ana Stanić sigurno korača stazama estradnog neba, a mora se i priznati da izgleda nikada bolje.