Estrada
Alo.rs
Estrada

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Nova žarišta koronavirusa u poslednjih par nedelja postale su upravo proslave na kojima se okupila estrada! Rođendani, veselja, proslave rođenja dece i snimanje spotova doveli su do toga da poznate ličnosti sve češće završavaju na Infektivnoj klinici u Beogradu zbog simptoma izazvanih ovim virusom. 

Stevan Radivojević

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Poslednji u nizu bio je estradni frizer Stevan Radivojević koji otkrio da ima ovaj opaki virus. S obzirom na to da je bio na svim žurkama u poslednjih nekoliko dana, estradnjaci su u opštoj panici!

Ceca Ražnatović

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović
Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Ataimages

Foto: Ataimages

- Suprug i ja smo se testirali, ali i naša ćerka i vozač. Za sada se osećamo dobro. Ne zameramo Stevanu zaista, jer se on tek jutro nakon slavlja osećao loše i odmah otišao na testiranje kada je i saznao da je pozitivan na koronavirus. Kada nama budu stigli nalazi, nećemo kriti i objavićemo na društvenim mrežama - rekla je Mia za "Alo!", a i njena prijateljica i koleginica Marina Visković, koja je bila u društvu sa Radivojevićem poslednjih dana, takođe je odlučila da se testira.

Marina Visković

Alo/Dejan Briza

 Foto: Alo/Dejan Briza

- Nemam nikakve simptome. Otići ću na testiranje, kao svaki savesni građanin, jer nikome nije svejedno - rekla je Viskovićeva za "Alo!".

Jovana i Željko Joksimović

E-stock

Foto: E-stock

-Zaista ne želim da dajem komentar na tu temu - rekla je Jovana za "Alo!".

Žika Jakšić

A. Paunković

Foto: A. Paunković

Poznati producent Žika Jakšić kaže da nema razloga za brigu.

- Ne znam ko su zaraženi, čitao sam u novinama, ali ja sa njima nisam bio u istom delu sale na proslavi kod Cece. Nismo se ljubili, niti bili u bilo kakvom kontaktu. Osećam se fenomenalno, testiraću se ako budem osetio neki simptom. Pijem vino i super mi je, meni virus ne može ništa! - rekao je Žika Jakšić za "Alo".

Maja Berović

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

I pevačica Maja Berović našla se u potencijalnoj opasnosti, a njeno stanje nam nije poznato.

- Nemam komentar - kratko je poručila Maja za "Alo!".

Slađa Alegro

Screenshoot Instagram

 Foto: Screenshoot Instagram

Slađa Alegro, bliska prijateljica Stevana Radivojevića, za "Alo!" je rekla:

- Testiraću se iako nemam simptome, smatram da je to odgovorno, prema mojoj porodici prvenstveno. Uskoro je rođendan mojoj ćerki Mili, ne bih želela da rizikujem i dovodim u opasnost bilo koga - rekla je Slađa Alegro za "Alo!". 

Vesna Dedić

Foto: privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Dedićeva: Dobro sam!

Spisateljica i voditeljka Vesna Dedić nedavno je sarađivala sa zaraženim frizerom, a za "Alo!" je rekla:

- Bila sam u kontaktu sa Stevanom, snimali smo spot za novu pesmu Slađe Alegro. Tada je sve bilo u redu. Ja sam dobro, testiraću se ako osetim bilo koji simptom – rekla je Dedićeva.

Komentari (1)

Bata

11.06.2020 10:36

Ko se čuva i Bog ga čuva.