Aca Lukas
YouTube/Printscreen
Aca Lukas

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen
Milica Pavlović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Ne znam zašto je prihvatila da igra pokojnu Jelenu. Još u maju mi je rekla za to, a ja sam ostao zabezeknut, jer mi je cela ta priča bljak. Ne sumnjam da će se dobro snaći kao glumica, ali ja tu seriju sigurno neću gledati, pa neću moći da komentarišem njene glumačke sposobnosti - započeo je priču Aca.

- Ne sviđa mi se to što rade! I da Milica nije prihvatila ulogu Jelene, neka druga pevačica bi to učinila. Serija bi se snimala svakako i to je ono što mi je najgore u toj priči. Da je odbila, Milica bi samo sebi izbila honorar iz džepa, ali je meni krivo što je neko koga gotivim deo toga.

Aca Lukas

Printskrin

Foto: Printskrin

Lukas je besan i na reditelja Predraga Gagu Antonijevića što je seriju zasnovao na tragičnom ubistvu pevačice, koja je pre tri godine mučki ubijena, a počinilac je i dalje na slobodi.

Jelena Marjanović

Facebook

Foto: Facebook

- Aman, ljudi, ostavite Jelenu Marjanović da počiva u miru! Degutantno mi je da se snima film o toj ženi, a ubica još nije odveden pred lice pravde. Taj projekat nema nikakvog smisla, osim što mi je sve to monstruozno.

Saša Popović kaže da je siguran da će se Milica odlično snaći u ulozi pokojne pevačice.

Milica Pavlović

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Drago mi je što je Milica otišla u glumice. Ja sam već imao jednu svoju glumicu, a to je Lepa Brena. Ona je položila sve ispite jer se dobro pokazala u filmovima u kojima je igrala. Siguran sam da će i Milica biti odlična.

Pročitajte još: