Saša Matić
Rajko Ristić
Saša Matić

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Saša Matić, pevač za koga mnogi kažu da je tačan i odgovoran u poslu, a s obzirom na situaciju u kojoj smo se našli i način na koji sve poštuje, reklo bi se da je isti takav i u privatnom životu. Iza sebe ima mnogo hitova, a ovo nametnuto slobodno vreme, koristi da se druži sa porodicom i preslušava pesme, koje će se naći na novom albumu, smišlja kako će izgledati proslava 20 godina estradnog staža, koje će proslaviti sledeće godine.

- Sebe smatram odgovornom osobom, po prirodi nisam paničar, ali isto tako smatram da treba ozbiljno da shvatimo situaciju u kojoj se nalazimo danas, kako naša zemlja tako i ceo svet. Ne treba da budemo negativni, ni sam to nisam, treba da razmišljamo da će sve ovo u vezi korona virusa brzo proći, kao i da sledimo uputstva naših nadležnih organa, koji rade sve da nas što bolje zaštite od virus - kaže pevač i dodaje da je vreme da svi budu disciplinovani.

Saša Matić

E-stock/ Caslav Vukojicic

Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

 - Mislim da sada treba da pokažemo disciplinovanost više nego ikada i da poštujemo i budemo jedinstveni u svemu onome što od nas nadležni organi traže kako bi nas zaštitili.

Pevač kaže da je odmah otkazao sve svirke nakon uvođenja vanrednog stanja.

- Kao pevač koji mnogo putuje i radi, kada sam čuo na vestima o virusu koji se brzo širi po celom svetu i posledicama istog, sa svojim saradnicima i menadžerom odlučio sam da otkažem sve svirke, koje smo imali, mnogo pre nego što je to i trebalo.

Kaže da bi se testirao ukoliko je to potrebno.

- Naravno da bi se testirao. Ukoliko osetim neke od simptoma i ako to bude potrebno. 

 

Redovno se informiše.

- Iz medija koje pratim, čujem da pojedini ljudi koje poznajem i kojima sam pevao mnoga slavlja, da su zaraženi virusom. Nisam se čuo sa njima, ali im želim brz oporavak.

Saša Matić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Vreme provodi kao i svi kod kuće sa porodicom.

- Kući sam, provodim vreme sa svojom porodicom. Kako sam zbog posla, često van kuće i malo provodim vremena sa ćerkama, ovo je prilika da bar malo nadoknadimo izgubljeno vreme zbog moje odsutnosti. Sledeće godine, Bože zdravlja, obeležavam 20 godina karijere, koristim ovo vreme i da komponujem, preslušavam pesme i spremam novi album.