Boban Rajović
Alo! Dejan Briza
Boban Rajović

Alo! Dejan Briza

 Foto: Alo! Dejan Briza

Sada je saopštena zvanična informacija o tome koliko novca je skupljeno, a Rajović na istu može biti više nego ponosan, što u izjavi ističe i da jeste.

Reč je o sumi od 450.000 funti, što je nešto više od pola miliona evra, tačnije 505.875 evra, za bolnice u Srbiji i Velikoj Britaniji.

Ova informacija objavljena je prvo u čuvenom londonskom mediju "Express", a potom i na zvaničnom sajtu "Kraljevska Porodica Srbije".

Cilj koncerta je bio prikupljanje novčanih sredstava tokom krize koju je prouzrokovao COVID-19, za zdravstvene sisteme u Velikoj Britaniji i Srbiji.

Boban Rajović

Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen

- Članica Kraljevske porodice iz bivše monarhije darovala je električne krevete marke Striker, dušeke i medicinsku opremu za 17 bolnica širom zemlje. Princeza je supruga Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, naslednika trenutno upražnjenog prestola u Srbiji - navodi se na sajtu kraljevske porodice.

Pevač je u sklopu ove akcije otpevao duet sa sinom čuvenog Robina Giba. Pevači su otpevati hit "How Deep Is Your Love", grupe Bee Gees, čiji je član bio i Gib.