Milica Todorović, Petar Strugar
Screenshot Youtube
Milica Todorović, Petar Strugar

Screenshot Youtube

Milica Todorović, Petar Strugar, Foto: Screenshot Youtube

"Milica i ja smo okončali vezu. Ništa ružno se nije desilo među nama, niti će se desiti. Korona nije doprinela tome. Razlog za prekid veze su najstandarniji ljudski odnosi i sve ono što oni nose. Milica je fantastična osoba. U kontaktu smo s vremena na vreme", otkrio je Strugar i tako stao na kraj glasinama da nekadašnji par nije u dobrim odnosima.

Glumac je nedavno proslavio 32. rođendan ali nije pravio veliku žurku vec je okupio nekolicinu prijatelja na svom salašu. On se takođe osvrnuo i na to što dosta vremena provodi sa koleginicom Hristinom Popović, koja je takođe bila na njegovoj mini proslavi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hristina Popovic (@hristina_popo) on May 23, 2020 at 12:04pm PDT

"Za rođendan nisam planirao ništa posebno, jer nisam zeleo da organizujem veliku proslavu. Neoliko prijatelja me je posetilo u konjičkom klubu na salašu i tu smo se družili. Hristina mi je bila u gostima i to me baš obradovalo. Nas dvoje imamo prijateljski odnos još od filma u kojem smo se odmah razumeli. Neki ljudi se prepoznaju na klik i ta prijateljstva traju zauvek. Takvo je i naše. Mi smo kao rođaci, skoro kao članovi familije", objasnio je Petar.

 

Komentari (1)

beba

08.06.2020 17:05

On i Hristina su super par.Ja sam mislila da su braku.Neka porade na time.Milica je lepa i mozda dobra,ali nisu par.