Verica Rakočević i Veljko Kuzmanović
Alo!
Verica Rakočević i Veljko Kuzmanović

Alo!

Verica Rakočević i Veljko Kuzmanović , Foto: Alo!

A gde je mlađi muškarac, tu su i manji prohtevi. Kako je Veljko Kuzmančević, njen muž, 35 godina mlađi, očigledno radi sve kako mu draga žena kaže. Pa tako dizajnerka nema previše obaveza oko kućnih poslova i spremanja ručka, već idu u restorane. Niti secka lukac, niti posle pere sudove.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Paparaco „Alo!“ uslikao je dizajnerku i njenog muža u jednom ekspres ribljem restoranu, gde su došli da ručaju. Ona je bila bez trunke šminke, podočnjake je skrivala ogromnim naočarama za sunce, a primetili smo da je njen suprug skratio dugu kosu, iako je na glavi imao kačket.

Verica Rakočević

Alo!

Verica Rakočević, Foto: Alo!

Verica nije bila preterano zainteresovana za biranje hrane, već je to prepustila Veljku. Ona je pogledala šta sve imaju u vitrini sa hranom, a onda se smestila za šank i strpljivo čekala da je muž iznenadi.

- ’Oćeš li malo hleba? ’Oćeš li malo lignji ili neki gambor? - zapitkivao je kompozitor svoju dragu, koja je bila neraspoložena.

Verica Rakočević

Masanori Jošida/Alo!

Verica Rakočević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Ona mu nije odgovarala na pitanja, već je strpljivo čekala da sam izabere. Kada je nakon desetak minuta doneo hranu, jeli su bez reči i ubrzo napustili restoran.

BONUS VIDEO:

MOŽE LI PERVERZNIJE? Bivša zadrugarka Dorotea Jovanović otkrila koji je njen fetiš u seksu!