Darko Lazić
Alo!/ Rajko Ristić
Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pročitajte još:

Kako saznajemo, pacijenti zemunske bolnice nezadovoljni su i zbog toga što smatraju da lekari više pažnje i nege pridaju teško povređenom Laziću, a da one sa manjim povredama zaobilaze u širokom luku.

Darko Lazić, bolnica, porodica

Masanori Jošida/Alo!

Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Masanori Jošida/Alo!

- Darko je od prvog trenutka tretiran kao pacijent koji ima prioritet, ali ne zbog toga što je poznat, već što je u bolnicu primljen sa teškim povredama. Zbog toga je i oformljen konzilijum, sastavljen od tima specijalista koji su danonoćno pratili njegovo stanje. On i dalje leži na odeljenju intenzivne nege, a ti pacijenti imaju poseban tretman, što mnogi zaboravljaju - kaže naš izvor i objašnjava zbog čega su pacijenti u KBC Zemun izgubili strpljenje:

Darko Lazić

Alo!/ Masanori Jošida

Darko Lazić, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

- Zbog toga su i nezadovoljni, pa se na hodnicima bolnice sve češće čuju komentari da Darko ima svu negu samo zato jer je poznat. Nedavno se desila i veoma neprijatna situacija, pa je rođak jednog pacijenta napravio skandal u bolnici. Čovek je bio revoltiran konstantnom gužvom po hodnicima, pa je počeo da viče na medicinsko osoblje - kaže naš izvor i objašnjava:

Ne vole ga ni u Brestaču

Ekipa magazina VIP posetila je rodno mesto popularnog pevača, ali njegovi sugrađani nisu imali mnogo lepih reči o njemu.

- Šta da vam kažem lepo o njemu?! On glumi šerifa ovde, kao pravi mafijaš. Vozi motor 200 na sat na jednom točku. Automobilom juri i za sobom ostavlja tragove guma kao da je na reli trci. Redovno pokosi i kokoške... Niko mu ništa ne može. Vozi bez dozvole, ima veze svuda. Svi ga se plaše. Otac mu je isti takav, u firmi u kojoj je radio krao je benzin. Svi ga po tome pamte. Cela porodica je takva, niko ih ne voli i niko se s njima ne druži - rekao nam je meštanin Brestača u jednom dahu.

- Ljudi su postali veoma nezadovoljni jer su ubeđeni da im lekari posvećuju manje pažnje nego Laziću. Ali to je potpuno pogrešno, jer svaki lekar radi po savesti, što znači da svakom pacijentu prilaze na isti način. Nije važno da li je neko mlad ili star, bogat ili siromašan, slavan ili anoniman, lekari imaju moralnu i profesionalnu obavezu da ih tretiraju jednako. Ali pacijentima više i od toga smeta i to što je u bolnici konstantna gužva i što su Lazićevi poznanici i obožavatelji odskora počeli da opsedaju odeljenje intenzivne nege. Zbog toga je sada to odeljenje i zaključano - kaže naš izvor na kraju.  

Komentari (8)

lili

20.11.2018 09:55

Zaista mu želim brz oporavak,ali preterali ste više.Očigledno je cela porodica bahata,Bože mi oprosti,zato se tako i vraća..

Aleksandar

20.11.2018 10:15

Ne znam šta je tu za čuđenje. Pa imao je tolike godine pažnju i blagonaklonost policije i sudstva, a što ne bi i doktora. Samo bahato, do kraja. Ostali su marginalni pacijenti, ovaj je VIP, kao u celoj državi. Pa kad se oporavi, mislite da će išta odgovarati za bahatu, brzu vožnju, za vožnju u alkoholisanom stanju, za vožnju bez vozačke. Pa samo za ovo da se sudi, ne bi nikada više imao dozvolu.

Miško

20.11.2018 12:08

Savest lekara je u novčaniku

Nella

20.11.2018 12:27

Najjace je sto 'pacijenti krive Darka i lekare'. Za sve do sad decko keste kriv al kako moze biti kriv sto lekari brinu o njemu, jos kad je bio u komi.. Bas on zna sta je bilo i kako.. Mozda sad ima neke prohteve al prvih dana decko bio biljka nije mogao da utice na situaciju u bolnici

Aleksandar

20.11.2018 12:40

@Nella - Ali jeste NOVCANIK.

maja

20.11.2018 17:18

@Nella - Il si lud il se pravis lud. Sve u svemu, nasim lekarima fali moral i vera u Boga da je imaju i da se plase Boga postupali bi prema svima na isti nacin.

visok

20.11.2018 13:10

Snaja vislja od svekra!!

boba

20.11.2018 13:18

Misko tu si 100 posto u pravu samo i tu postoji razlika kod doktora neko gleda koliko su duboki dzepovi rodbine pacijenta,a neko radi savesno svoj posao.Sto se tice Darkovih roditelja stavimo se u njihov polozaj i ne prospavanih noci u strahu sta ih sutra ceka pa jos mediji vecina nas bi se isto ponasali.Nije to bahatost u takvoj situaciji.