Mnogi muškarci za njom uzdišu: Nataša Maza
Facebook
Nataša Maza

Printscreen

Nataša Maza, Foto: Printscreen

Njeni fanovi na društvenim mrežana nedavno su bili šokirani kada je objavila status u kojem se pozdravlja sa njima.

- Loše stvari su uzele maha, a ja nisam sigurna koliko još imam snage da se borim - napisala je, između ostalog, a za „Alo!” je objasnila šta se krije iza potresnih poruka na društvenim mrežama.

- Određeni zdravstveni problemi upotpunjeni lošim događajima u poslednje vreme naveli su me da napišem to što sam napisala. Ne bih baš to nazvala najavom samoubistva, već samo povlačenjem, jer sam nemoćna da se borim i izborim. Da hoću da se ubijem, učinila bih to bez najave, u tišini svog doma - kaže Nataša, koju boli nepravda trpi samo zato što je drugačija.

- Volela bih da se nisam rodila kao transrodna osoba, a još više bih želela da se više niko ne rodi takav. Nažalost, istina je drugačija. S druge strane, širenje nogu je vekovima prihvaćeno. Propagiranje starleta i prostitucije navodi da svi kolektivno treba da širimo noge jer će nam u životu biti mnogo lakše - kaže ona i dodaje da želi da uđe u neki rijaliti.

Nataša Maza

Fejsbuk/natasa.m.maza

Nataša Maza, Foto: Fejsbuk/natasa.m.maza

- Mnogo bih volela. Ipak, da bi se to dogodilo, morala bih da kao Maca Diskrecija u pomoć pozovem krastavac. Međutim, u mom slučaju ni to ne bi bilo dovoljno, ja bih kao Nataša Maza morala dva krastavca da koristim. Nemam ni bogatog tatu, dečka, niti se bavim prostitucijom, niti imam bilo kakva jaka leđa iza sebe. „Zadrugu“ pratim i poznajem nekoliko učesnika. Mogu reći da verovatno Janjuševiću, Banetu i još nekima ne bi bilo svejedno kad bi me videli. Mnogima bih zagorčala boravak tamo. S druge strane, potrudila bih se da Marku Miljkoviću i te kako ulepšam dane i noći - kaže Maza, a na pitanje da li je istina da je imala aferu sa Janjušem kaže:

- Istina je da se znamo i da mi se nudio, a ostalo je pokazao sam u „Zadruzi“, iako je na početku izigravao nevinašce. Gluma u rijalitiju može da traje mesec dana - kaže Maza, koja otkriva da je jedan pevač pokušao da je siluje:

- Svi mi se nabacuju. Političari su diskretni, dok su estradnjaci vrlo navalentni. Jedan folk pevač je čak pokušao da me siluje u garderobi jedne televizije. Bolje da ne pričam te gadosti i na šta su sve spremni, a ovamo - verni muževi i velike zvezde.