Ovu zadrugarku bivši svekar je isterao iz kuće!

Alo.rs | vip 2018-03-12 17:20:28 2018-03-12 17:20:28

Najnoviji broj VIP magazina donosi ekskluzivnu priču o prvom braku učesnice "Zadruge", koji krije kao zmija noge

Alo!

Naslovna strana VIP Magazina broj 18, Foto: Alo!

Saška Karan svojim učešćem u popularnom rijalitiju „Zadruga“ ne prestaje da intrigira javnost, a iako je poznato da pevačica već dugi niz godina živi u skladnom braku s Aleksandrom Gazivodom, malo ko zna njenu burnu prošlost, u kojoj je najintrigantniji detalj samoubistvo njenog bivšeg supruga!

- Zoran Tukmanović, poznat po nadimku Šilja, doveo je Sašku iz nekog sela kod Vukovara. Ona je živela s njim, a kasnije se i udala za njega. Počela je da peva u kafani "Plavi Dunav" u Krnjači i radila je tu jedno četiri-pet godina. Kad god je Saška radila, ljudi su dolazili već u šest popodne da zauzmu mesta, iako nikada nije znala da peva - kazao je Ivan Žagar, dugogodišnji prijatelj Saškinog prvog muža.

Zašto je Karanova morala da ode iz doma prvog supruga i šta se sa njim kasnije desilo, pročitajte u najnovijem izdanju VIP magazina.

Osim toga, novi broj našeg nedeljnika donosi i ekskluzivnu priču o još jednoj svađi Rade Manojlović i Harisa Berkovića, ali i intervju sa Milicom Pavlović, u kom je bez dlake na jeziku, govorila o Katarini Živković, Milici Todorović, Saši Popoviću, ali i navodnoj vezi sa glumicom Draganom Mićalović...

Ne propustite ni intervju sa Jelenom Kostov o zabranjenim temama, ali ni priču poznatog astrologa, koji nam je otkrio šta su zvezde spremile Jeleni Karleuši...

Goca Tržan je stala ispred našeg objektiva i uz nekoliko selfija, odgovorila na škakljiva pitanja...

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 13. marta, na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".  

Expand player
Pogledajte više