AMIDŽI
Promo
AMIDŽI

Promo

Foto: Promo

Prošle nedelje je Nada Topčagić gostujući kod Ognjena ispričaka detalje sa jedne privatne proslave na kojoj je bila upravo sa Gocom Božinovskom i čuvenim hramonikašem Mirkom Kodićem.

- Ja sam došla iz Tivta, Goca Božinovska je kasnila, ja sam došla da je izvadim, bila je tu neka mafija. Leskovac, šuma, crkva... Stižemo ti mi, Goca stiže tek za 5, 6 sati, Mirko Kodić i ja smo nagrabusili. On kaže na sto, ja na sto. Ostavili su mene sa Mirkom Kodićem, Goca je uzela unapred pare i otišla. To je bilo takvo maltretiranje. U omči smo Mirko Kodič i ja, ja da pomognem i ostanem tu u katastrofi. Gazda nam kaže da idemo za njim i mi idemo oko njive, šljive... – ispričala je Nada prošle nedelje, a šta Goca i Mirko imaju da kažu o oom događaju, saznaćete u emisiji „Ami G Show“.

Pored toga, Goca će, kao i ostali pevači govoriti o tome kako se snalazi zbog situacije sa koronavirusom koja i te kako utiče na posao, ali i o privatnom životu, a posebno o sinu Mirku Šijanu koji je pažnju privukao vezom sa Bojanom Rodić, sestrom Bogdane Ražnatović.

U studio stiže i Gocina najbolja drugarica i koleginica Zlata Petrović, koja je bila u vezi upravo sa Kodićem! Naime, Zlata je imala romansu sa Mirkom nakon braka sa Hasanom Dudićem, a kako je sama rekla, to je više bila „kombinacija“. Vezu su započeli nakon jedne svirke, pošto su u tom periodu stalno nastupali zajedno, a kada su se rastali ostali su u kontaktu i dobrim odnosima. Tada se pisalo da je najveća zavodnica na estradi bila sa najvećim zavodnikom. O njihovoj romansi, prijateljstvu i angedotama, Zlata i Mirko će pričati sutra uveče na Pinku.

BONUS VIDEO: