PUBLIKA U TRANSU Ovo svi jedva čekaju, Elena Kitić objavila snimak nove pesme, a ON ne štedi reči dok je hvali! (VIDEO)

Elena je snimila spot za novu pesmu Psh psh koju su radili Jala i Buba, a koji su kako saznajemo autori još nekih novih Eleninih numera.

Elena Kitić
Foto: Foto: Instagram/printscreen

Elena Kitić, do sada je predstavila sedam uspešnih projekata. Pesme nastale u saradnji s Jalom Bratom i Bubom Corellijem, duet s popularnim dvojcem iz Makedonije, prvi vertikalni video spot na Balkanu, samo su deo onoga što je iza ove mlade pevačice.

Iako je već najavljivala novi album, zbog globalne pandemije i želje da i muzički i vizualno projekat bude baš onakav kakav je zamislila, Elena je njegov izlazak odgodila na neko vreme.

Foto: Foto: Instagram/printscreen

Pre dva meseca, pesma 'Harakiri' je procurela pre zvanične premijere, ali čini se kako pevačicu to nije poremetilo, te je nastavila sa spremanjem svog prvog albuma.

Ovih dana, u režiji "NN Media" produkcije Elena je snimila spot za novu pesmu 'Psh psh' koju su radili Jala i Buba, a koji su, kako saznajemo, autori još nekih novih Eleninih numera. Osim njih na albumu će se kao autor naći i Slobodan Veljković Coby.

Pesme "Folira" i "Ne volim" koje smo radili s Elenom odlično su prošle! Ona je naša sestra i od prvog trenutka kada smo se upoznali i počeli saradnju, energije su nam se poklopile i uvek nam je bilo lako sarađivati. Njeno vreme tek dolazi i ja mislim da ljudi nisu svesni šta ih sve čeka od ove talentirane devojke! Kad to kažem, to stvarno i mislim. Nisu svesni – rekao je Jala.

Spot je sniman dva dana, na nekoliko lokacija u Beogradu, a njegova premijera se očekuje tokom sledeće nedelje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi