Dara, Goga, Jana
alo!
Dara Bubamara

printscreen

Foto: printscreen

Jana Todorović, Dara Bubamara, Indi Aradinović, Jelena Kraleuša i Goga Sekulić svojim zanosnim oblinama osvajaju sve, a kada su njihove grudi u pitanju, po veličini, ostale koleginice ne mogu da im stanu na crtu.

Jana važi za pevačicu koja ima najveće grudi na našoj estradi, a kada svoje obline izbaci u prvi plan, pevačica nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Pevačica nije imala nijednu plastičnu operaciju, već su njene grudi potupno prirodne i ogromne, a kako je rekla, ponosno ih nosi.

Jana Todorović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ja to nosim ponosno i svi znaju da ništa nisam radila na sebi, a i vidi se - rekla je pevačica svojevremeno.

Mnogima je prva asocijacija na Bubamaru - njene velike grudi. Dara svoje obline ume da istakne u prvi plan, ali i kada je zakopčana do grla njene grudi ne možete da ne primetite.

Dara Bubamara

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačica često svoje pratioce na društvenim mrežama počasti nekom vrućom fotogrfaijom, a mnogi pripadnici jačeg pola upravo je obožavaju zbog velikih grudi.

Indi je jdna od pevačica sa najvećim grudima na našoj javnoj sceni, a veoma često ume da ih "izbaci" u prvi plan.

Indira Aradinović Indy

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Mnogi ovu našu pevačicu zbog zanosnih oblina upoređuju sa Kim Kardašijan, a muškarcima su na njenom telu najlepše definitivno njene grudi!

Goga važi za jednu od pevačica koja prednjači po veličini grudi na našoj sceni. Sekulićeva često bira odevne kombinacije koje bi u prvi plan istakle njene velike grudi, koje svima odmah zapadnu za oko.

Pevačica je pre više od godinu dana prvi put postala majka, a nakon porođaja brzo je vratila svoju liniju i svoj seksepil ponovo istakla u prvi plan.

Goga Sekulić

Printscreen

Foto: Printscreen