Severina, Milan
Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo
Severina, Milan

Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

Foto: Masanori Jošida/Rajko Ristić/Alo

U 2019. godini mnoge slavne ličnosti su se našle pred licem pravde, a njihova suđenja su definitivno privukla najviše medijske pažnje

Suđenje između dve rijaliti učesnice takođe je ovog leta dobilo svoj epolog.

Naime, bivša voditeljka i rijaliti učesnica Slađana Peturšić osuđena je na šest meseci zatvora zbog fizičkog napada na Jelenu Golubović, da bi na kraju sa nanogicom završile opet zajedno u istom rijalitiju u kome su se i sukobile.

Jelena Golubović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

To valjda može samo u rijalitiju!

Slađana Petrušić

printskrin TV Happy

Foto: printskrin TV Happy

Svakako jedno od najdramatičnijih suđenja na ovim prostorima je ono u kome se Severina Kojić bori sa svojim bivšim partnerom Milanom Popovićem za starateljstvo nad njihovim sedmoipogodišnjim sinom Aleksandrom.

Naime, u jeku njene turneje, krajem novembra Opšinski građanski sud u Zagrebu doneo je nepravosnažnu presudu da dete pripadne ocu, sa privremenom merom po kojoj je majka morala dete odmah da preda, bez mogućnosti da ostane kod nje do pravosnažnosti.

Severina

printscreen

Foto: printscreen

Ovo je imalo veliki odjek u javnosti, pa su se brojne javne ličnosti oglasile i pružile podršku Severini, ali bilo je i onih koji na društvenim mrežama podržavaju Popovića.

Jedno od suđenja kome se definitivno ne nazire kraj je ono u kome Mirjana Antonović pokušava da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina.

Milan Popović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Iako je sud bio naložio da popularni folk pevač dostavi bris u Institut za sudsku medicinu u Beogradu da bi se DNK analizom konačno razjasnilo da li je Ilić Devinov otac, on to do isteka sudskog roka nije učinio.

Miroslav Ilić, Mirjana Antonović

Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Dejan Briza/Alo!

Kako po zakonu ne postoji mogućnost prinudnog uzimanja DNK uzorka, niti je propisana kazna za odbijanje, za utvrđivanje će morati da se izvode drugi dokazi. A to će, na šta pevač očito i računa, kao i do sada, potrajati.