NE ZNAJU SA LOVOM! Ovo su najveći dužnici na estradi!

Iznenadićete se kada budete videli ko se sve nalazi/o na listi dužnika

estrada
Foto: printscreen

Većini ljudi kada je estrada u pitanju, prva pomisao bude novac, odnosno da je to profesija u kojoj se zarađuje brdo para bez velike muke. Zapravo, istina je da kroz tu branšu zaista cirkuliše ogromna svota novca, ali malo je onih umetnika koji za sebe zadrže veći deo kolača.

Više od 60 posto zarade pevači ulažu u nove pesme, spotove, marketing i druge rashode, a ponekad je taj procenat i znatno veći. Zato se dešava da čak i neke velike zvezde grcaju u dugovima i kreditima godinama.

Na toj listi je Aca Lukas, koji navodno često potroši više nego što zaradi i ko zna koliko puta se našao u situaciji da je morao da pozajmljuje pare koje bi posle vraćao u ratama. Poznato je da je pre nekoliko godina na takav način uzeo pola miliona evra od Saše Popovića, a pričalo se da mu je direktor "Granda" tražio i kamatu na zajam. Navodno, to je i prelomilo da pukne saradnja između njih dvojica. Kako god, Lukas mu je na kraju vratio pare, ali tu sreću nisu imali Marina Tucaković i njen suprug Aleksandar Futa Radulović. Njima je Aca godinama dugovao ogromnu sumu novca, pa su morali da ga tuže i dobili su sudski proces.

Aca Lukas
Foto: Printskrin

- Tačno je da sam tužila Acu Lukasa i da smo ga dobili na sudu. Ne znam kada je to tačno bilo, o tome evidenciju vodi moj suprug, pošto njemu Aca duguje silne pare. Kakvi 100.000 evra, suma je mnogo, mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate, pa su procenili da je najbolje da se stavi zabrana izvođenja tih pesama na koncertima. Zbog toga smo Futa i ja potpisali to što je trebalo u Sokoju. Moj muž je više puta pričao sa Acom, on uvek obeća: "Biće, biće" i ništa od toga. Šta da se radi, tako je kako je, valjda će nam nekad platiti. Mi smo s Acom i dalje dobri, ja sarađujem s njim, dok Futa više ne piše pesme ni za koga - rekla je Marina 2017. za Kurir.

Njoj su novac dugovali i drugi pevači.

Marina Tucaković
Foto: Screenshoot Youtube

Dara Bubamara je na tom spisku i to za pesme sa albuma "Delete" iz 2013. za koje je Marini dugovala 10.000 evra, sve dok ona to nije rekla u jednom intervjuu. Tada je Dara, u svom maniru, na prost način isprozivala Marinu u medijima, ali joj i dala veći deo duga.

Dara Bubamara Radojka
Foto: Alo!/ilustracija

Darko Lazić takođe ne ume s parama. U trenutku kada je doživeo saobraćajnu nesreću 2018. bio je navodno dužan preko 400.000 evra zbog kockanja. Novac mu je nakon toga pozajmio jedan menadžer i prijatelj s kojim i sada sarađuje i pare vraća u ratama.

Darko Lazić
Foto: Alo.rs

Nataša Bekvalac pre više od pet godina napravila je dužu pauzu, posle čega se jedva vratila na scenu jer navodno nije imala novca da plati nove pesme.

Nataša Bekvalac
Foto: E-stock

- Moj kum Alen napisao je pesmu "Original", a ja u tom trenutku nisam imala novca da je snimim. Alen i ja smo otišli do momaka koji se bave produkcijom. Rekla sam im: "Ja novac nemam, ali se nadam da ćete verovati u ovu pesmu i da ćete je snimiti gratis."Ako mi verujete, u tom trenutku nisam imala ni za kiflu. Toliko sam bila bankrot. Da bi se našalio sa mnom, moj kum je otišao do pekare, odakle mi je doneo jogurt i jednu kiflu - rekla je ona za medije.


Više vesti o svetu poznatih možete pogledati OVDE!

BONUS VIDEO: 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi