KO JE KOME KUM! Ovo su kumstva na estradi, Nenada Jezdića nikada ne biste povezali sa ovim našim popularnim pevačem! (FOTO)

Divno!

Saša Popović, Lepa Brena
Saša Popović, Lepa Brena, Foto: Vladimir Marković/ Rajko Ristić

Javna scena najčešće je obeležena tračevima, prepucavanjima, brojnim skandalima, pa čak i tučama. Ipak postoje i primeri da to nije uvek tako, a dokaz za to su prijateljstva i kumstva koja sklapaju poznate ličnosti iz sveta muzike, sporta, glume.

 

Estrada u Srbiji preplavljena je kumstvima: kume su pevačice Ceca Ražnatović i Viki Miljković, Ana Bekuta i Mira Škorić, vlasnik Pink Media grupe Željko Mitrović i Leontina Vukomanović, Željko Joksimović i njegov menadžer Bane Obradović, piše Story.rs.

Viki Miljković
Viki Miljković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nerazdvojni prijatelji, kolege i kumovi su i Aleksandra Radović i Sergej Ćetković. Dva najpoznatija kumstva na estradi su ona između legendi narodne muzike Miroslava Ilića i Dobrivoja Topalovića, kao i najveće balkanske zvezde Lepe Brene i direktora Grand produkcije Saše Popovića.

"ISTINA JE" Marina Gagić progovorila o raskidu veridbe! Izbrisala sve zajedničke slike, sada je sve jasno!

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Neretko se na javnoj sceni Srbije uspostavljaju i kumstva poznatih ličnosti iz različitih branši, najčešće između glumačke i pevačke. Tako je, na primer, Željko Joksimović kum glumcu Nenadu Jezdiću, a glumica Katarina Radivojević je venčana kuma pevačici Ani Stanić.

Željko Joksimović
Željko Joksimović, Foto: Alo!/Ana Paunković

Poznato je da prijateljstva koja se steknu u srednjoj školi i na fakultetu ostaju za ceo život i da neretko dovode i kumstva. Tako su, primera radi, venčani kumovi glumačko - bračnom paru Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović kolege i glumci Nikola Đuričko i Nataša Ninković.

Ekipa iz kraja ispričala neverovatnu priču o Gruu! Vrištali su i dozivali ga, a on bi onda odradio jedan šmekerski potez! (FOTO)

AUTOR: B. Zajić DATUM I VREME: 14.09.2019. 11:15 - 14.09.2019. 11:21 Čitava Srbija oplakuje gubitak repera! Gru, Foto: Screenshoot Youtube Pre 5 dana je najpoznatiji srpski reper Dalibor Andonov Gru tragično izgubio život u 46. godini, tokom vožnje kajta. Sahranjen je na groblju Orlovača uz pesmu "Ja bez tebe ne mogu da živim".

 

Nenad Jezdić
Nenad Jezdić, Foto: Alo/ Dejan Briza

BONUS VIDEO:

Snežana Dakić: Konačno sam srećna u ljubavi, pronašla sam čoveka koji me ispunjava!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi