Anabela Atijas
Youtube printscreen
Anabela Atijas

Youtube printscreen

Anabela Atijas, Foto: Youtube printscreen

Ona je toga dana prijavila supruga policiji jer ju je navodno udario pesnicom u glavu. Ipak, on je imao drugu verziju priče, u kojoj je istakao da je pevačica prva njega napala i izgrebla.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog ove situacije, Andrej se iselio iz stana u kojem je živeo sa Anabelom i otišao da živi sa prijateljem u Pančevo. Anabela je za to vreme nastavila da živi u stanu u Rakovici. Ipak, Andrej Atijas je nedavno uslikan kako izlazi iz Anabelinog stana i nosi smeće. On se dovezao u Rakovicu automobilom Lune Đogani, Anabeline ćerke.

Anabela je oprostila Atijasu, a to je i on potvrdio.

"Naravno da živimo zajedno, pa to mi je žena. Sve je u redu, Anabela je trenutno na putu, zato nije kod kuće", bilo je sve što nam je Andrej rekao po izlasku iz zgrade u Rakovici.

Andrej i Anabela

Alo!/ Dejan Briza

Andrej i Anabela, Foto: Alo!/ Dejan Briza

"Kada pričam o Gagiju sve me boli. On se tokom tog perioda, borio sa nekim stvarima koje uopšte nisu lake. Gledala sam svoju majku nikakvu, tužnu i nesrećnu. Znala sam da će doći dan kada će se razvesti", pričala je Anabela.

Anabela nikada nije prijavila Gagija za nasilje, a posle razvoda su nastavili da se viđaju.

Komentari (1)

Nele

08.11.2018 16:09

Podrska za Anabelu! Neka tebe i Gagija prati sreca kao grupu Fanki dji, a tebe i Andreja u braku! Luna lutka lepa do pobede!