GODINAMA NE RAZGOVARAJU Ovo je rođena sestra Severine koja MRZI SRBE! (FOTO/VIDEO)

Zdenka Vučković Žunić javno se odrekla svoje rođene sestre Severine Kojić.

Severina
Foto: Instagram/printscreen

Pevačica ima dve sestre koje se ne eksponiraju u javnosti. Zdenka Žunić živi u Hrvatskoj, dok Marijana Vučković Popović živi u Beogradu.

Zdenka kaže da pevačici nikad neće oprostiti što se udala za Srbina Igora Kojića. Zdenka očigledno još nije prebolela što Seve za muža nije izabrala Hrvata, pa svojim izjavama nastavlja da podgreva antisrpsku histeriju. Pevačicinoj sestri ne pada na pamet da ode na neki njen koncert i pruži joj ruku pomirenja.

“Nisam bila na njenom koncertu u Splitu, a ni u Beogradu! Niti ću ikada otići u Beograd”, rekla je Zdenka, koja živi u Turnju pored Zadra. U razgovor se odmah umešao njen suprug.

“Njih dve se nikad neće pomiriti! Vi Srbi ne zovite nas više”, rekao je ljutito Zdravko.

Severina Igor Kojić
Foto: Instagram/printscreen

Seve je u dobrim odnosima sa drugom sestrom Marijanom Vučković Popović, koja živi u Beogradu, dok sa Zdenkom nema nikakav kontakt. Kako se pisalo sestre su se posvađale oko zemljišta u Vukovarskoj ulici u Splitu, na kojem je izgrađen put za šoping-centar. Zdenka je tvrdila da je to zemljište vlasništvo porodice Vučković i očekivala je da se i Severina uključi u sudsku borbu oko toga, ali je pevačica sestrama rekla da je to ne zanima.

Seve je pokušala da se pomiri sa Zdenkom, pa ju je pozvala na venčanje sa lgorom 2015. godine. “Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri”, rekla je tada Zdenka i dodala da “sestra sestru ne prepoznaje”.

Hrvatica je pozvala sestru da se osvesti jer će vremenom “zaplakati kao što je plakao Vukovar”.

Igor i Severina Kojić
Foto: Instagram/printscreen

“Lepo nam je pokojna baba govorila: “Ne veruj Srbima ni kad ti slatke darove nose.” Iz poštovanja prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kome takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako drugi deo venčanja nije ostao obavijen velom tajne. Drugo, u Vukovaru smo sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD sa ćiriličnim natpisom Severininog venčanja. Ne podržavamo sve ovo!”, pričala je tada Zdenka .

Severina, sa druge strane, nikada javno nije želela da komentariše odnos sa sestrom Zdenkom.

Kako izgleda Severinina sestra možete videti OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: eto
  16/11/2020 - 11:23
  nema veze za koga je udata, ali i te kako ima veze imovina oko koje se spori doticna dama. Ali zasto to treba nas da zanima, zasto je bitna tamo neka anonimna hrvatica i cime je ista zasluzila da se vrlo cesto spominje kod nas?
 • Korisnik: maks
  15/11/2020 - 18:07
  Zato se ta štracetina i prebacila u srbiju i uglavnom tamo među nepismenom opančarskom nižom rasom "žari i pali", jer su je se u Hrvatskoj SVI odrekli. Eto i rođena sestra.I tu sve priče prestaju. A srpčad se lako zapali na SVE što ima veze sa Hrvatskom Dokaza koliko hočeš svaki dan...sretno joj bilo. Ovdje NIJE dobrodošla..Ali to če TEK otkriti.
 • Korisnik: Zoran52
  15/11/2020 - 17:01
  Pa ovo je kompleks polunacije, Vučkovići i Žunići su čisti Srbi, znači pokatoličeni srbi zato toliko i mrze.
 • Korisnik: lili
  15/11/2020 - 16:21
  Ne poklapaju se tu mnoge kockice! Još jedna sestra živi u Beogradu, paaaa....ništa...čini mi se da muž te njene sestre, ima veliki uticaj na sve ili l ovo. Hrvat koji je "zagrižen" mržnjom prema Srbima, i to poprilično. Užas! Dekadentnost u svakom smislu...
 • Korisnik: RC
  15/11/2020 - 15:39
  Vučkovići su srpska porodica iz Dalmacije. Kompleks je neizlečiva bolest.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi