Darko Lazić
Alo!/ Rajko Ristić
Darko Lazić

Alo!/ Rajko Ristić

Darko Lazić, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Kako je međutim u krvi kod Darka osim alkohola navodno pronađen i kokain, bilo je reči i o njegovim apstinentskim krizama nakon izlaska iz kome, a pričalo se čak i da je jedan diler pokušao da upadne u KBC Zemun, i dostavi mu drogu.

O tome da je Darko pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i ranije radio stvari koje su ga dovodile u problem, te da su mu one navodno urnisale i brak, priča izvor blizak pevaču.

Pročitajte još:

 

- Njegovi prvi veliki problemi sa drogom, ali i sa Anom u braku počeli su početkom 2016. Znao je on da se opusti sa time i ranije, ali je u jednom trenutku krenuo baš da preteruje sa kokainom. Znam da su u aprilu 2016, bili u Sarajevu, zbog snimanja emisije - Darko, Ana i Džidža. Tada su snimili dve emisije, koje su emitovane u maju iste godine - počinje priču izvor i objašnjava šta se desilo kasnije te večeri.

- Posle snimanja, svo troje su otišli u hotel, jer su spavali u istom hotelu. I tu je nastao haos. Ana je zaspala, a Darko se išunjao, i izašao u pokušaju da upadne kod Džidže u sobu, iako mu je žena bila u sobi preko puta. Svi znamo da se od kokaina povećava i seksualna želja, i da ljudi rade stvari nekontrolisano, i da rade ono što čak ni na alkoholu nikada ne bi uradili. Tu je krenuo pakao, jer se Ana te noći probudila, zatekla ga našmrkanog i shvatila šta je pokušao da uradi. I da ga je Džidža pustila u sobu, on bi to i uradio. Spavao bi sa njom tada. Ona je tad shvatila kolko je sati, sela u auto kojim su došli, i bila je toliko besna da se odvezla, i ostavila ga samog u Sarajevu - priča izvor i dodaje kako je Darko već sutradan trebalo da ima još nekoliko snimanja u Srbiji, na kojima se međutim nije pojavio.

- Zbog incidenta koji se dogodio u Sarajevu, on je morao da otkaže neke obaveze, koje su ga čekale ovde. U to neko vreme otprilike i kreću i svi njegovi ali i njihovi bračni problemi. On zaista nije loš, ali je problem što je dozvolio da mu alkohol i droga zakomplikuju život i da ga zbog toga na kraju zamalo i izgubi - završava izvor priču.