Premijera
YouTube/Printscreen
Premijera

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Novu 26. sezonu TV Pink obeležio je početak emitovanja dobro poznatih formata pokojima je najgledanija komercijalna televizija prepoznatiljva. Među emisijama koje gleda milionski auditorijum je i „Premijera – Vikend specijal". Otkako je počela sa emitovanjem, "Premijera – Vikend specijal" je za kratko vreme stekla status omiljene emisije o poznatima i postala je nedeljna tradicija u domovima širom Srbije i regiona. U jubilarnoj petoj sezoni, "Premijera – Vikend specijal" ostaće verna ekskluzivnim pričama o javnim ličnostima, a vernu publiku očekuje još jedno iznenađnje! Pored dobro poznatih voditelja: Tijane Price i Katarine Nikolić, „Premijera – Vikend specijal" dobija novo lice– Bojanu Lazić.

DA LI VAM SE DOPADA NOVA VODITELJKA?

 

- Mnogo se radujem promeni i prelasku na TV Pink. Za mene je ovo veliki poslovni izazov i srećna sam što ću biti deo ekipe najgledanije komercijalne televizije.Verujem da cemo zajedno postići još veći uspeh – kaže Bojana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bojana Lazić (@bojanalazic00) on Jun 17, 2020 at 10:44am PDT

"Premijeru – Vikend specijal" koju će ubuduće voditi, prati od samog početka i to je format koji joj odgovara.

"Premijeru" pratim od samog početka, obožavam takav format emisije, kolažnog karaktera, uživo program, nešto slično sam radila godinama unazad, sjajna mlada ekipa i verujem da ću se uklopiti – objašnjava Bojana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bojana Lazić (@bojanalazic00) on May 30, 2020 at 11:40am PDT

U suret prvoj emisiji nakon prelaska na TV Pink, voditeljka je najavila šta gledaoci mogu da očekuju od nje, ali i šta ona očekuje od rada na najgledanijoj emisiji o poznatima.

- Iskreno jedva čekam nedelju. Obožavam uživo program jer na taj način možemo neposredno da prenesemo energiju. Jako sam uzbuđena, očekujem dobru emisiju i za sada nemam tremu. A gledaoci mogu da očekuju od mene spontanost, neposrednost, dobru energiju i pravu zabavu – poručila je Bojana.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: