Ovo je istina o mom druženju sa Arkanom i Pirketom

Sonja Andrić | vip 2017-12-22 17:35:45 2017-12-22 17:35:45

Ivan Gavrilović kaže da je poznati muzičar često boravio na njegovoj gajbi gde je muvao devojke.

AP/D. Vojinović

Popularni denser Ivan Gavrilović već godinama živi u stabilnom braku sa suprugom Marinom, sa kojom ima dva sina, ali u razgovoru za “Alo!” ističe da je devedesetih jedva uspevao da se odbrani od nasrtljivih devojaka. Ivan ne krije da je često upadao u probleme zbog tuđih žena, ali da će zauvek pamtiti batine koje je dobio zbog devojke žestokog momka Slaviše Pavića Pirketa.

- Svašta se dešavalo, pogotovo kada je izašla pesma “Hoću sa tobom da đuskam”. Iznajmio sam gajbu preko puta kluba “Trezor”, kroz koju je prošlo dosta devojaka. U nekom trenutku, sretnem violinistu Stefana Milenkovića u zgradi i kažem mu ja: “Stefane, kralju, otkud ti?”, a on kaže: “Idem gore kod bake”. Ispostavi se da je Stefanova baba živela u toj zgradi na petom spratu. Kažem ja njemu: “Daj da te uvedem kod mene u stan da te vide ove manekenke, ima da padnu u nesvest”, a on lep kao anđeo - kaže Ivan i dodaje: 

- I uvedem ga u stan, krene priča, druženje i šta se desi? Stefan je svakih šest meseci dolazio u Beograd da šatro poseti baku. Lagao je roditelje da je kod bake, a bio je kod mene. Mi smo svako veče šatro gledali spotove sa devojkama, a u stvari odgledamo spot, pa se posle napijemo i onda udri brigu na veselje. Bilo je super, baš smo se dobro zezali - kaže Ivan i ističe da osim lepih trenutaka, pamti i one kada je jedva izvukao živu glavu.

- Više puta sam dobijao batine zbog devojaka, a tukao me je i pokojni Pirke. Sećam se te večeri, došao sam u folkoteku “Triton” na Dunavu i odmah sa vrata mi se okači neka devojka na rame.

Počnemo da se ljubakamo, kada vidim, polako se sužava krug oko mene. Počinje udaranje, a ja ne razumem o čemu se radi. Bilo je žestoko, jedva sam uspeo da se otrgnem i dozovem obezbeđenje. Malo je falilo da me sa terase bace u Dunav. Ispostavilo se da su me tukli zbog Pirketove devojke, koja je htela da ga napravi ljubomornim. Ona je izazvala tuču, zbog čega je jedan Pirke morao biti ubiven - kaže u šali Gavrilović, parafrazirajući čuvenu repliku Kristijana Golubovića iz filma “Vidimo se u čitulji”.

Arkan me je štitio

Osim incidenta sa Pirketom, Gavrilović kaže da je poznavao gotovo sve žestoke momke sa beogradskog asfalta, ali da nikada nije doživeo neprijatnost od njih.

- Arkan nam je bio svima velika zaštita. Kada je Ceca trebalo da pravi povratnički koncert u “Pioniru”, Arkan je zvao Željka Šašića i mene da budemo njeni gosti. Posle toga nas je uzeo u zaštitu i nikada nikakav problem nismo imali - kaže Gavrilović za “Alo!”.

 

Expand player
Pogledajte više