IMA TRAUME Ovo je istina o Anabelinom emotivnom statusu, pevačica otkrila da li se ponovo udaje (VIDEO)

Uživa u vezi sa bivšim mužem...

Anabela Bukva, Foto: Nenad Vujanović

Pevačica Anabela Atijas u vezi je sa svojim bivšim suprugom Andrejem Atijasom, o čemu je danas javno govorila, ali ipak naglašava da nema nameru da se ponovo udaje.

Pevačica je emisiji Magazin In otkrila da se plaši da se ponovo uda, odnosno potpiše “papir”.

- Ja sam negde na pola… Ja sam završila papir, ali nisam vezu, u vezi sam - rekla je Anabela, čime je iznenadila voditeljku Sanju Marinković koja ju je odmah upitala kada se pomirila sa bivšim mužem Andrejem Atijasom.

Andrej Anabela, Foto: E-stock

- U januaru prošle godine… Neko vreme jesam krila, a onda si ti poprilično živela u neznanju (smeh). Iskreno da ti kažem, bilo bi me strah možda sad da ponovo potpišem nešto. Isti je osećaj, samo nemaš taj osećaj teskobe nekako… Taj papir definitivno u nekim momentima zna da pravi neki pritisak. Sada smo u nekim mnogim životnim okolnostima opušteniji - rekla je ona.

- Bilo mi je potrebno… Ja sam u jednom momentu poželela da sve moje bazira na mene, da samo ja budem u centru pažnje. Previše sam se dala na sve strane. U tom momentu usamjenosti sam se odmorila, malo sam se povukla iz društva i posla, nije mi smetalo. Sad već počinje da mi smeta, ne mogu nikad biti usamljena. Bolje je biti sam nego se triošiti na ljude za koje misliš da su ti prijatelji a nisu - poručila je Anabela u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO:

Zbog čega je Gagi morao da isplati Anabeli 21.000e, a kome će ipak pripasti novac, saznajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi