POČINJE DRUGA SEZONA OMILJENOG TV KVIZA! Ove tri ličnosti se u "Ko je na vrhu?" ove nedelje bore za one kojima je pomoć neophodna!

Druga sezona kviza "Ko je na vrhu?", koji se prati u više od 20 zemalja, počinje u nedelju 24. marta od 17 časova na TV Pink.

"Ko je na vrhu?", Foto: promo

Tri poznate ličnosti se kroz svaku emisiju bore za one kojima je pomoć neophodna, a na tom putu imaju dve prepreke: visinu i aktuelna teška, a pre svega neočekivana pitanja.

"Ko je na vrhu?", Foto: promo

Voditeljski tandem Katarina Šišmanović i Milan Kalinić ove nedelje će kroz pitanja iz različitih oblasti voditi pevačicu Marinu Visković, voditelja i književnika Vanju Bulića i pevača i učesnika druge sezone "Zadruge" Aleksu Savića.

Marini nije bilo svejedno kada se kapsula podigla nekoliko metara iznad zemlje, pa je pokušala da "preko veze" nagovori Milana da je spuste na tlo.

"Ko je na vrhu?", Foto: promo

- Može nešto preko veze da se završi? Sad sam tu, nema nazad - rekla je pevačica.

A onda su usledila neobična pitanja koja su začudila Marinu, Vanju i Aleksu.

"Ko je na vrhu?", Foto: promo

- Da li je uzrečicu "Šio mi ga Đura" prvi izgovorio Branko Đurić Đura? - upitao je Milan Marinu, koja se na ovo pitanje nasmejala.

"Ko je na vrhu?", Foto: promo

- Da li je tačno da krokodil ne može da isplazi jezik? - pitala je Katarina Aleksu, a Milan je pokušao da mu pomogne:

- Seti se da li ti se krokodil plazio ikada.

Sa svakim dostignutim iznosom, pitanja postaju sve teža - svaki tačan odgovor vodi gore, a samo jedan pogrešan odgovor dovoljan je da takmičar ode skroz dole.

"Ko je na vrhu?", Foto: promo

Na kraju ostaje samo jedan kandidat koji će se boriti za glavnu nagradu, a osvojeni iznosi odlazi u humanitarne svrhe. Da li će pobedu odneti Marina, Vanja ili Aleksa, saznaćete ove nedelje u omiljenom porodičnom TV kvizu.

"Ko je na vrhu?", Foto: promo

Odlična zabava i neverovatna pitanja očekuju vas i u drugoj sezoni, zato ne propustite kviz "Ko je na vrhu?" u nedelju 24. marta od 17 časova samo na TV Pink!

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi