Pevačice
Alo.rs
Pevačice

Alo.rs

Pevačice, Foto: Alo.rs

Mnoge pevačice oprobale su se kao jutjuberke, i dok neke to rade poslednjih meseci, druge se već godinama pored pevanja bave i ovim poslom.

Goca Tržan

Screenshot Youtube

Goca Tržan, Foto: Screenshot Youtube

- Muž me je ubedio da se bavim nečim što se zove vlog. Ne znam ni šta je to. Dajem odgovore na mnoga pitanja svojim pratiocima, ali ih učim i da se šminkaju i kako da neguju kožu lica. Ideje mi daje i ćerka Lena, ona je vrlo kreativna - rekla je Goca jednom prilikom za "Ekskluziv", a prenosi "Kurir".

Goca na Jutjubu ima 114.000 pratilaca i nekoliko stotina snimaka, koji su pregledani više od 56 miliona puta.

Kaja Ostojić

Instagram/printscreen

Kaja Ostojić, Foto: Instagram/printscreen

- Moja mejkap rutina. Odavno vam obećavam i već dugo mi šaljete molbe da vam snimim kako se šminkam. Hvala karantinu što nam je ovo omogućio - poručila je Kaja uz jedan od video snimaka.

Pored toga, ona je u nekoliko navrata pokazala i svoje kulinarsko umeće.

Vesna Đogani

Printscreen

Vesna Đogani, Foto: Printscreen

Vesna se nedavno pohvalila da joj se vlogovanje isplatilo, jer su na njenim videima počele da se prikazuju reklame, a zarada da raste.

- Nastaviću da snimam vlogove. Nastavljam da se bavim ovim jer to mene čini srećnom. Sada sam Vesna pevačica, majka, žena, blogerka, vlogerka, higijeničarka. Kako je vama, tako je i meni - poručila je Vesna, koja na Jutjubu ima 12.500 pratilaca i 17 videa.

Dejana Erić

Printscreen/instagram

Dejana Erić, Foto: Printscreen/instagram

Zvezda "Granda" Dejana Erić je jedna od prvih pevačica koja je počela da se bavi Jutjubom, a od toga već godinama odlično zarađuje. Mnogi je čak više znaju kao jutjuberku i blogerku, nego kao pevačicu.

- Kad sam na sceni, osećam se kao pevačica, a svugde drugde kao blogerka. Strastvena sam prema tom poslu i što više vremena prolazi, sve više se razumem u to i veći sam profesionalac. Možda sad malo više naginjem na stranu Jutjuba, jer sam kućni tip, više volim da sam kod kuće. Taj posao mi prija jer sama sebi određujem radno vreme - rekla je Dejana jednom prilikom za "Grand onlajn".

Sara Jovanović

Screenshoot Instagram

Sara Jovanović, Foto: Screenshoot Instagram

Pratiocima je pokazala koje kozmetičke proizvode koristi i kako se šminka, a video je dobio 36.000 lajkova.