Vip
Alo!
Vip

Alo!

Vip, Foto: Alo!

Novinarka Sandra Denda i dalje se bori sa posledicama teške saobraćajne nesreće koju je doživela krajem avgusta, kada je sa ekipom emisije "Kuća od srca" bila na radnom zadatku.

Pročitajte još:

U izjavi za medije, Lazić je rekao da je "Denda kod njega radila kao volonterka samo mesec dana, dok je trajala izgradnja kuće za porodicu iz Kovina".

Sandra Denda

Printscreen

Sandra Denda, Foto: Printscreen

Međutim, kako izvor blizak Laziću ekskluzivno otkriva za VIP magazin, sve što je glumac i voditelj emisije "Kuća od srca" izjavio za medije je - laž. 

Žarko Lazić

Promo

Žarko Lazić, Foto: Promo
Darko Lazić

Alo!/Rajko Ristić

Darko Lazić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Osim toga, ne propustite ni priču o Darku Laziću , koji je rešio da se po hitnom postupku razvede od Ane Sević, a jedino u najnovijem broju VIP magazina, otkrićete i zbog čega.

Predrag Bjelac

E-Stock/D.Milutinović

Predrag Bjelac , Foto: E-Stock/D.Milutinović

Glumac Predrag Bjelac, zvezda filmova holivudske produkcije, ali i domaće serije "Ubice mog oca" u intervjuu za VIP otkrio je po čemu se razlikuje domaća od strane produkcije, šta radi u slučaj kada tek noć pred snimanje dobije tekst, ali i po čemu će pamtiti snimanje scena seksa sa Jelisavetom Orašanin

Snežana Dakić

Alo!/N. Vujanović

Snežana Dakić, Foto: Alo!/N. Vujanović

Voditeljka Snežana Dakić bez dlake na jeziku je odgovorila na sva tabu pitanja, a samo u VIP magazinu, otkrijte koja će  porodica ući u "Parove".

Šta su zvezde radile protekle nedelje, daleko od očiju javnosti, pogledajte u našoj rubrici "Paparaco", a otkrijte i koja poznata ličnost nije uspela da zadovolji kriterijume naših modnih stručnjaka.

Besplatni primerak najnovijeg broja VIP magazina, potražite od 12. novembra  na svim kioscima širom Srbije uz dnevni list "Alo!".