OVE NISTE VIDELI DO SADA! Ovako je izgledala maloletna Vesna Đogani dok je "krala" zanat od Slađe Delibašić! (Foto)

Stajala je iza nje na bini.

Vesna Đogani
Vesna Đogani, Foto: printscreen

Poznati dens dvojac Slađana Delibašić i Đole Đogani, pravio je haos devedesetih godina, bili su broj jedan i kao muzičari, ali i kao plesna grupa koja je pratila sve moguće zvezde na koncertima i nastupima.

Slađa i Đole Đogani
Foto: Alo/Dejan Briza

Vesna je pristupila grupi Đogani još kako maloletni devojčurak, a zanat je krala upravo od Slađe koja je tada bila najmoćniija žena na podijumu.

Isplivao je snimak sa velikog solističkog koncerta Lepe Brene sa Tašmajdana iz 1994 godine.

insta
Foto: Printscreen

Uz pesmu ''Iza leđa bogu'' iza nje je bila upravo grupa Đogani, a Slađa i Vesna bile su jedna pored druge sa crnim perikama odevene u seksi kostime. Iako je tu bilo još devojaka, mlada Vesna se najviše isticala pored Delibašićeve, ali niko nije ni slutio da će je kroz koju godinu ona zameniti u grupi i doći na njeno mesto kao pevačica.

insta
Foto: Printscreen

I ne samo to, već i kao Đoletova nova izabranica. Pogledajte kako su Slađa i Vesna zajedno dominirale na sceni dok je mlađa krala zanat od starije.

insta
Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Djanko
  08/04/2020 - 03:39
  Sladjsa je ribetina za ovu Vesnu,bila i ostala. Djole bolje da priča o svojim privatnim stvarima, jer toliko toga ima da bi zabavljao Srbiju godinu dana. a da ostvi Gagija, Anabelu i njihovu porodicu na miru.Kad je jgagiju bila preko potrebna pomoć on mu je okrenuo ledja.,sad "pametuje" zarad marketinga, jer ga nigde nema...... Sladja je bila i ostala ljudina u pravom smislu te reči, on je smor...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi