Aleksandra Radović
Rajko Ristić/Alo!

 

Aleksandra Radović

Nenad Vujanović/Alo!

Aleksandra Radović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Uroš Duvnjak, sprski košarkaš je u Srbiji, dok se nije preselio u inostranstvo, važio za velikog plejboja. Godinu i po dana bio je u braku sa Katarinom Ostojić Kajom koja je tri godine starija od njega, a onda su ga paparaci uhvatili sa 12 godina starijom pevačicom. Danas je potpuno promehnio imidž i više ga, makar javno, ne viđaju sa pevačicama.

Uroš Duvnjak je košarkaš za koga se čulo kada je započeio vezu sa s Katarinom Ostojić Kajom. Oni su vrlo brzo uplovili u brak. Međutim, bio je to brak na daljinu i na kraju im, jednostavno, nije uspelo što je pevačica i sama potvrdila nakon razvoda.

Uroš Duvnjak

Printscreen/Instagram

Uroš Duvnjak, Foto: Printscreen/Instagram

Nekoliko meseci pre rastanka supružnika gradom su kolale razne glasine, te da su se njih dvoje svađali, da nisu mogli da se slože u bitnim stvarima, da su često izlazili i provodili se jedno bez drugog, da su njega viđali sa raznim devojkama...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Duvnjak Uros (@bata_urke17) on Jul 10, 2019 at 5:45am PDT

- Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi - otkrila je tada Kaja.

Pet godina od razvoda Uroš Duvnjak uhvaćen je na romantičnoj večeri sa dvanaest godina starijom Aleksandrom Radović.

Pevačicu i košarkaša je paparaco uslikao je u jednom restoranu na Senjaku kako uživaju u zajedničkim trenucima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Duvnjak Uros (@bata_urke17) on Apr 5, 2019 at 5:40am PDT

Međutim, ta veza nije uspela.

Uroš je danas potpuno van medijske pompe, a izgleda bolje nego u vreme kada je bio sa Kajom i kada je uhvaćen sa Aleksandrom Radović.