LIČE LI ZAISTA? Ova poznata pevačica je Cecina dvojnica: Viđate je svakodnevno na TV-u, nikada ne biste pogodili ko je u pitanju

Hit!

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/Youtube

Svetlana Ceca Ražnatović je 2002. godine pred koncert na Marakani pokrenula akciju kojom je želela da pronađe devojku koja najviše liči na nju.

Na konkurs za Cecinu dvojnicu tada se prijavilo preko 200 devojaka, od kojih se pored fizičke sličnosti sa folk divom očekivalo da poseduju i pevačko umeće. Pobednica je dobila letovanje u Grčkoj za dve osobe, kao i ručak sa Cecom, dok su dve pratilje osvojile letovanje u Crnoj Gori.

Ljupka Stević
Ljupka Stević, Foto: PrintScreen/Instagram

U najuži krug ušlo je 28 devojaka, a one su imale priliku da spektakularni koncert na stadionu Crvena zvezda posmatraju iz bekstejdža. Među njima našla se i Ljupka Stević, koja je danas pevačica. Tada se predstavila kao Ljubinka Stević iz Kostolca, i tada je imala samo 17 godina. Tom prilikom izjavila je da se prijavila jer joj je najveći san "da upozna Cecu".

Iako na kraju nije proglašena Cecinom dvojnicom, Ljupka je u međuvremenu postala pevačica, te joj se verovatno i ostvario san da upozna folk divu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi