NEĆETE VEROVATI! Ova čuvena pevačica je PRVA ljubav Saše Popovića! Malo je falilo da se venčaju!

Danas je velika folk zvezda.

Saša Popović
Saša Popović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Direktor "Grand produkcije", Saša Popović, 20 godina je u skladnom braku sa Suzanom Jovanović. Ali pre Suzane, Saša je bio u ljubavi sa jednom poznatom pevačicom.

 

Sašina velika ljubav je Zlata Petrović. Na Instagramu se pojavila fotografija iz doba kada su se zabavljali. Zlata je govorila kako je njihova veza bila prepuna strasti, a pozirali su zajedno i za novine. Nakon raskida su ostali u prijateljskim odnosima ali je ipak malo je falilo da se venčaju. 

Zlata Petrović
Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Vreme je tako prolazilo, a on me gleda i ne pušta... Na kraju sam morala, a i želela, u toalet i kada sam prolazila pored njega on mi kaže: "Sve u životu imaš, samo ti fali da se prezivaš Popović" - rekla je Zlata u jednom intervjuu.

Zlata i Sašina današnja supruga Suzana su danas bliske prijateljice, a zanimljivo je da im je upravo ona pomogla da se njih dvoje venčaju.

- Zlata mi je pomogla da se udam za Sašu. Na njenoj svadbi sam ja bila ta koja je uhvaila bidermajer. Odmah posle toga udala sam se za Sašu - rekla je Suzana svojevremeno.

Suzana Jovanović i Zlata Petrović
Suzana Jovanović i Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi