Jelena Karleuša
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

- Ovo je prvi i poslednji put da se oglašavam ovim povodom. Sve što je objavljivano kao moja izjava, izjava mog supruga ili člana moje porodice apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnela protiv medija zbog strašne neljudske medijske antikampanje i linča. Udarili su na moje ime, dostojanstvo, porodicu, decu, muža, oca, majku... Ovde nije reč o novinarskom izveštavanju već o grubom vređanju, lažima, bolesnom napadu punom lične mržnje i zla i ličnoj osveti - navodi se, između ostalog, u saopštenju Jelene Karleuše, koja je istovremeno poslala i poruku bivšem ljubavniku.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

Screenshoot

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Screenshoot

Naime, bilo je još žena i majki koje su se našle u istoj situaciji, ali koje tada nisu naišle na razumevanje i podršku Jelene Karluše, već naprotiv - na brutalno osporavanje i osudu.

Severina

Jelena Balić

Severina, Foto: Jelena Balić

- Dama ne može da bude žensko koje je snimilo hard-kor pornić ili žena koja se u zatvorskoj ćeliji oseća kao kod kuće. Ili grešim, a? - napisala je Karleuša pre dve i po godine, očigledno aludirajući na Severinu i Cecu Ražnatović, koja je bila u zatvoru.

Koleginice joj nisu ništa odgovorile, ali je mala od skandala bila besna što je Severina pre nje objavila duet sa Sajsi MC.

- Svakako, šta očekivati od žene koja onako loše pu*i! - oplela je Karleuša, koja sada poziva na uzdržanost, kada je ona upala u istu situaciju.

I ako se neko pita, otkud Karleuši hrišćanski osećaj, kad već godinama pljuje po Crkvi i Bogu, samoprozivajući se ateistom, podsetimo da je ne tako davno, pre samo 14 godina, stala pred oltar s Bojanom Karićem i ljubila ikonu dok se zaklinjala suprugu na vernost. To je, doduše, trajalo samo tri meseca, jer je ubrzo uhvaćena u navodnoj prevari u džipu sa telohraniteljem.

Jelena Karleuša ljubi ikonu

Twitter

Jelena Karleuša ljubi ikonu, Foto: Twitter

Tako je Karić postao bivši, pa je i Jelena zaboravila na Crkvu, ali ne i na moral, kojim je mahala slabijima od sebe kad god je imala priliku.

- Novinari, prestanite da me stavljate u isti kontekst s Radojkom, ženom koja na slici pored moje u svoj polni organ gura dezodorans. Fuj, bre! - izmoralisala je tada Karleuša nad delima Dare Bubamare, ne sluteći da će vrlo brzo i sama dospeti u žižu zbog ribice. Da ne pominjemo, kako je Daru nazivala „psećim nogicama“ i „neinteligentnom perverznom tetkom“.

Dara Bubamara i Seka Aleksić

Rajko Ristić

Dara Bubamara i Seka Aleksić, Foto: Rajko Ristić

No, kao što svemu dođe kraj, tako i Karleušinom pljuvanju, pa se tako srdačno izljubi sa „kako Dara od Radojka“ Bubamarom, te u trenucima afere s Vranješom dobi podršku od one koju je nekada tako sočno pljuvala.

Jelena Karleuša

Printscreen

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen

Na kraju, pošto je mala od skandala vazda sebe gurala izvan granica ove zemlje i govorila da je neshvaćena u rodnoj grudi, prozvala je još jednu ženu i majku dvoje dece, nadajući se, možda, da će i neki svetski medij preneti njena shvatanja o ponašanju Kim Kardašijan.

Krzno neće, ali odrano tele od 15.000 evra hoće

Karleuša je juče još jednom ponovila da je ona poznati borac za prava životinja i veliki humanitarac koji se bori protiv ubijanja životinja zarad ishrane, ali i oblačenja. Tako Jelena Karluša neće da pojede šniclu, neće da obuče bundu, ali nema problem da na rame stavi tašnu marke „Eerme“, popularnu „birkinku“, koja se pravi od odranog teleta. Da li što košta 15.000 evra ili što je dobila od „bebe“ na poklon, tek Karleuša sledi ličnu borbu za životinje samo onoliko koliko joj to odgovara.

- Nisam ja starleta i nemam porno-snimak, ali zato imam 20 godina blistave karijere, 10 albuma i mamutske koncerte - reče Karleuša o Kardašijanovoj, ali njene reči ne nađoše put do svetskih medija.

Samoprozvana diva kaže u svom jučerašnjem obraćanju javnosti da je „uvek bila na strani napadanih, omalovažavanih, na strani žrtvi, dece, nejakih...“ zaboravljajući verovatno da neke svoje koleginice nije štedela kad je o deci bila reč, i nerođenoj i rođenoj.

Seka Aleksić

Screenshoot Instagram

Seka Aleksić, Foto: Screenshoot Instagram

Napad na Seku Aleksić jedan je od najgnusnijih, jer je u jeku borbe za potomstvo Svetlanu prozvala upravo zbog toga što ne može da rodi.

- Kučko, molim te zagrli svoju decu... Oh, sačekaj - poruka je koju je Jelena poslala Seki, zajedno sa slikom svoje porodice na kojoj su suprug Duško Tošić i ćerke Atina i Nika. Kasnije je nastavila a uvredama, a neke od opaski, koje je tokom te jedne večeri poslala Aleksićevoj, jesu i: „Možeš da promeniš veru i ime, ali ne vredi“, „Svinje ne mogu da lete“, „Prestani da me imitiraš. Nikad nećeš biti diva, suviše si ruralna“...

Oplela po mrtvom Trivanu

Novinar Boris Trivan iznenada je preminuo u 40. godini života prošlog oktobra, a pevačica Jelena Karleuša oglasila se tada povodom njegove smrti neprimerenom porukom. - Čujem da je preminuo Boris Trivan, momak koji se krio iza pseudonima Pokojna Mileva na Tviteru. Iako ga nikada nisam upoznala, pamtiću ga po neverovatnoj mržnji koju je ispoljavao prema meni na društvenim mrežama i u medijima. Naravno, sada mu je sve oprošteno. RIP - napisala je tada žena i majka dvoje dece, velika humanitarka i borac za ljudska prava.

Kad nije pljuvala Sekinu nerođenu decu, Karleuša je, tokom decenijskog rata s Cecom, potkačila i Anastasiju i Veljka Ražnatovića.

U jednom obraćanju se fino i kulturno obratila javnosti pitanjem „Da li se i vama se*e od Cecine dece?“, ali ipak je izgleda dovoljno da Karleuša sama za sebe kaže da je borac za ljudska prava, nego da se prisetimo šta je sve govorila za druge.

Iste te novinare, koje sada poziva na odgovornost i koje optužuje za zlo, iako su samo preneli javnosti njene akcije u krevetu, Karleuša je godinama prozivala, pljuvala, optuživala da boluju od side ili ih, verovatno kao „kuma prajda“ i borac za prava gejeva, javno autovala da su homoseksualnih sklonosti. Nije joj bilo strano da na društvenim mrežama objavljuje prepiske, lične brojeve mobilnih telefona, te da im objavljuje fotografije ili da im vređa porodice. Tada niko od novinara nije bio ni čovek, ni otac, ni sin ili ćerka, niti je ona vodila računa da li time što za nekog otkriva da je gej krši nečija ljudska prava.

Anastasija, Veljko i Ceca Ražnatović

Instagram/veljkoraz96

Anastasija, Veljko i Ceca Ražnatović, Foto: Instagram/veljkoraz96

Iako za sebe tvrdi da je oduvek velika podrška bolesnima, Karleuša bez stida već godinama lobira da se deca u Srbiji ne vakcinišu. Iako je svesna koliki uticaj ima njena reč jer je poznata ličnost, ona nijednog trenutka nije stala sa širenjem panike i nereda pozivanjem roditelja da ne vakcinišu svoju decu, zbog čega je protiv nje podneta i krivična prijava.




 



Komentari (28)

sale

13.02.2019 13:14

jecika ti si jedinstvena bices upamcena po mladezu.

Nesa

13.02.2019 13:20

Tako je pravo u srz pa neka je sada i ostali brane

js

13.02.2019 13:28

BRAVO ZA CLANAK!!! BRAVOO!!!!! svi koji misle da je ona neka svetica treba da procitaju ovo! BRAVO!!! bravo za poslednji pasus, objasnjli ste!!

Ivana

13.02.2019 13:28

Potpuno ste u pravu. Jelena je blatila ljude sa estrade i sada joj se sve vraca kao bumerang.

Istinita

13.02.2019 13:34

Bravooooo

Majka

13.02.2019 13:37

Bravo za TEKST!!!! KO JE PAMETAN NABIO BI GLAVU U PESAK!!!

pop

13.02.2019 13:39

Pokidao tekst , bravo

Zoki

13.02.2019 13:41

Ahahahahaha,divan tekst.Sve je tačno!Nema podrske za ''divu''

Miss E

13.02.2019 13:44

Zaboravili ste da napisete koliko je odvratno prozivala i Gogu Sekulic poredeci je sa kopitarima

zagor

13.02.2019 13:48

Lepo joj i rekli!

Zrinka

13.02.2019 13:51

Svaka cast. Skidam kapu.

Lela

13.02.2019 13:51

Svaka cast na tekstu.

Comi

13.02.2019 13:55

Fali po nesto....ali sjajan tekst! Sjajan!

Buca

13.02.2019 14:06

Najzad pravi tekst, sve ste u pravu, bravo, konacno da neko napise pravu istinu o JK!

Iva

13.02.2019 14:11

Bravo ali BRAVO za tekst!

mina

13.02.2019 14:14

svaka čast!

milan

13.02.2019 14:31

svaka čast na tekstu!

ja

13.02.2019 14:31

Bravo za Alo. Red je bio da neko stane na put ovoj...

Djuro

13.02.2019 14:39

BRAVO za saopštenje.

XXL

13.02.2019 14:51

Dobro napisan text zamenio je komentare, a i njoj je trebao neko odavno ovo da kaže - bar da pročita.

olja

13.02.2019 15:10

Konačno pravi tekst (istina) o Divi.

icka

13.02.2019 16:43

Konacno istina, previse prostora u medijima za ovako nebitnu licnost.

Nika

13.02.2019 16:47

A pa karma je strasna stvar

Mika

13.02.2019 18:00

Ne treba zaboraviti kako se odnosi prema Viki u Zvezdama Granda, nazivajuci je glupom, koliko puta je ponizavala narodnu muziku, kako je vredjala preplasene kandidate u Zvezdama granda. Ko pamti 90te seca se da je pljuvala i po Sneki, i Jami koje su tada bile popularnije od nje. Tada ona ni prema kome nije bila milosrdna. Kako sama kaze, svet showbiznisa je surov, treba istrpet razne komentare, dok je nazivala devojke u ZG debelim kafe kuvaricama. Neka istrpi sve sto joj se sada desava.

mira

13.02.2019 19:37

RUGALA se Seki Aleksić,Dari Bubamari, Ceci visoko letela a aterirala na livače. Skočila s konja na magarca!!

Ivecooo

13.02.2019 19:45

Nadobudno jedno nista to je supruga Duska Tosica

zagondzija

13.02.2019 20:12

Konacno, pravda je spora ali dostizna, kako si sejala sad uzmi pa pznji, Divo!!!

Ina

14.02.2019 09:10

Bravo za tekst. Zena je umislila da je Bogom dana. Inace, bi mi je bilo zao, ali ONA nikog nije zalila zarad dizanja svog rejtinga, e sad kad je obrnuto....