Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić
E stock
Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E stock

Foto: E stock

Članovi porodice Ražnatović s nestrpljenjem iščekuju nedelju, kada će biti upriličeno gala svadbeno veselje Veljka Ražnatovića, sina pevačice Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana!

Mesecima unazad domaća javnost bruji o "svadbi decenije", kako su prozvali venčanje Veljka i njegove izabranice Bogdane Rodić, koje je umnogome povezano s onim koje je pre više od dve decenije održano između njegovog pokojnog oca i majke.

PROČITAJTE JOŠ:

Broj 24 umnogome povezuje venčanje Cece i Arkana s onim koje će upriličiti Veljko i Bogdana ove nedelje. Po svemu sudeći, on ima posebnu simboliku za Ražnatoviće - naime, Veljko je svoju svadbu zakazao baš za 24. novembar, a zanimljivo je i to da su njegovi otac i majka sklopili brak pre tačno 24 godine!

Arkan i Ceca

EPA/Miloš Jelesijević

Foto: EPA/Miloš Jelesijević

Međutim, to nije sve - trudna Bogdana postaće gospođa Ražnatović u svojoj 24. godini, a na crkvenom u venčanju, koje će biti održano u Hramu Svetog Save, poneće venčanicu svoje buduće svekrve Cece, koja je istu nosila na svojoj svadbi, pre 24 godine.

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E-Stock/ Strahinja Kostić

Foto: E-Stock/ Strahinja Kostić

BONUS VIDEO:

Verenik ostavlja trudnu Andreanu i vraća se ženi?! Ovo je prava istina

 

Željko Joksimović po prvi put otkrio detalje upoznavanja sa Jovanom! Ono što je pronašao kod nje je presudilo!

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 20.11.2019. 10:15 Već godinama uživaju u skladnom braku! Foto: Dejan Briza/Alo! Poznati pevač Željko Joksimović se prisetio jednog od prvih sastanaka sa lepom voditeljkom, pa priznao da ga je nakon kratkotrajnog dvoumljenja s nogu oborilo kada je u njenom automobilu pronašao - svoj album.