Jelena Karleuša
Screenshoot Instagram
Jelena Karleuša

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

RASKRINKALA JE! Biljana Dragojević iznela sve detalje famozne veridbe i otkrila PRAVU ISTINU! Kada čujete kako je Aleksandra SVE NAMESTILA zanemećete od šoka!

NAJAVIO NJEGOV ULAZAK U ZADRUGU Oglasio se Čabarkapa! Otišao kod Mikija Đuričića u Kupinovo, a za to je imao JAK RAZLOG! (FOTO)

ISPLIVALA ŠOK FOTKA! Nakon što je POBEGAO iz Zadruge, Miki uslikan sa Čabarkapom! Aleksandri Subotić se sprema PAKAO (FOTO)

  

 

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je posetila jednog plastičnog hirurga u Turskoj, a razlog njenog dolaska u ovu zemlju ovoga puta bilo je smanjene silikona u grudima.

 

Jelena Karleuša

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša, Foto: Screenshoot Instagram

 

Po saznanjima Srpskog telegrafa, doktor joj je navodno rekao da su njena leđa oslabila zbog naglog gubitka kilaže, te da bi za sada bilo dobro da malo smanji grudi i da će kasnije lako da ih poveća ukoliko to bude želela. Ona je bez pogovora pristala da odmah urade intervenciju.

Jelena Karleuša

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Instagram

U prilog ovim saznanjima govore i fotografije na kojima se vidi kako su ispred Jelene na snimanjima kutije sa tabletama koje je pevačica morala da nosi svuda sa sobom kako bi uzimala propisanu terapiju nakon intervencije.

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

JK dovodila doktora iz Turske u Beograd

Jelena Karleuša je prošle godine u Beograd dovela svog plastičnog hirurga iz Turske Bulenta Čihantimura, koji je u jednom luksuznom prestoničkom hotelu održao predavanje o svom umeću koje se tiče inovacija na polju plastične hirurgije. On je tom prilikom govorio i šta je to što Jelena voli kada su estetski zahvati u pitanju, te je potom govorio o novim metodama koje je razvio i koje nudi svojim klijentima.

Jelena Karleuša

Printscreen

Jelena Karleuša, Foto: Printscreen