Anabela Atijas i Luna Đogani
Rajko Ristić/Alo!
Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas u poslednje vreme posebno je emotivna, obzirom da će uskoro postati baka devojčice. Njena ćerka Luna u podmakloj je trudnoći, a Anabela još uvek nije smislila koji će poklon spremiti za naslednicu.

Anabela Atiljas

PrntScrn

Anabela Atiljas, Foto: PrntScrn

- Nisam razmišljala o poklonu za unuku. Kada sam ja bila u tom nekom periodu volela sam poklone, ali sam najviše volela koverte zato što nekako ti najbolje znaš šta ti treba za tvoje dete. Tako da ću ja verovatno da budem u tom fazonu, da razmišljam pametno - kaže pevačica, koja je priznala istinu o svom odnosu sa ćerkom, posle brojnih turbulencija.

- Odličan nam je odnos, volim što me pita za sve i prosto mi veruje i voli da sluša, ja sam imala tri trudnoće, nije puno daleko ta zadnja, sedam godina, vrlo često razmenjujemo sve to - zaključila je Anabela.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

mila

13.02.2021 20:46

Koja bre baka?! Pa ta zena je klela dete koje jos ni zaceto bilo nije. Ona je sve samo baka nije a to kakva je majka videli smo iz izlozenog.

Rada

13.02.2021 23:25

Ona se odrekla ćerke. Kakva sad unuka, ne razumem...

Maks

14.02.2021 13:39

Nemogu da verujem o cemu prica ova zena zar moze da pogleda i Lunu i Marka posle svega sto smo videli. To je bila majka iz pakla a sad baka.

Slaviša

18.02.2021 15:34

Zna se šta baka kupuje.