BANKROTIRAO Otkriveno da li će Miki Đuričić ponovo ući u "Zadrugu" nakon prebijanja Suzane i Nadežde!

Presuđeno!

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

Miki Đuričić pušten je iz pritvora u Rumi i sada se nalazi u svojoj rodnoj kući u Kupinovu!

 

Kako se nagađalo, bivši učesnik rijalitija nedavno je priznao krivicu, odnosno da je prebio Nadeždu Biljić i Suzanu Perović, kako ne bi išao u zatvor, već dobio nanogicu za odsluženje kazne kod kuće.

"OČEKIVALI SMO DA ĆE MIKI BITI KAŽNJEN OŠTRIJE" Nadeždini roditelji U STRAHU zbog ćerke: Prvi put je bilo u vezi i krila je od svih, a sada i pred kamerama!

- Miki je izašao iz zatvora u Rumi, gde je bio od 12. juna, kada je priveden zbog prebijanja Suzane Perović i Nadežde Biljić pred kamerama. Tužilaštvo mu je tom prilikom zabranilo prilazak žrtvama, što znači da definitivno nema ništa od njegovog povratka u "Zadrugu", kako se nagađalo. On će narednih 12 meseci boraviti u rodnom selu u Sremu - kaže dobro obavešten izvor iz Kupinova.

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"BILA SAM BISEKSUALKA" Voditeljka se školovala U PODRUMU, posle SKANDALA ušla u rijaliti, pa progovorila o vezi sa ŽENOM! (FOTO)

Isti sagovornik navodi da Đuričić u Kupinovu neće imati nikakve prihode, a pošto je ostao bez honorara iz rijalitija jer je diskvalifikovan, sad se snalazi kako zna i ume. On već moli neke od svojih prijatelja da mu priteknu u pomoć i smiluju se nad sudbinom koja ga je zadesila. Pokušava da nađe vezu da mu ublaže kaznu, ali to teško ide jer je slučaj prilično složen i postoje svi dokazi koji ga terete za sva dela koja je počinio. Najviše ga brine to što će mu se ovoga puta suditi za sve ono što je u prošlosti uradio ostalim osobama koje je prebijao i maltretirao po raznim rijalitijima.

Suzana Perović
Suzana Perović, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi