Sloba Radanović
Alo!/Rajko Ristić
Sloba Radanović

Alo!/Rajko Ristić

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

- To je bio početak moje najozbiljnije veze u životu i, stvarno, tada sam se osećao prelepo. Ne pamtim da sam u životu bio toliko zaljubljen - priznao je Sloba, kojem je bivša žena nedavno čestitala na uspehu pesme "Kocka" poslavši mu poruku: "Na stranu to što si ološ, ali pesma ti je super", što ga je nasmejalo.

- Bude mi i smešno i simpatično sve to. Pet godina smo proveli zajedno, odlično je poznajem i znam kad hoće nešto da mi kaže i šta hoće da mi kaže. Sve te njene opaske i provokacije meni deluju simpatično - kaže Radanović.

Budući da je pevačica Anabela Atijas, majka zadrugarke Lune Đogani, sa kojom je u prvoj "Zadruzi" prevario Kiju, izjavila da ga je posle svega što se izdešavalo pozvala telefonom, ali da joj nije odgovorio na poziv, pitali smo Slobu da li je istina da je nedavno odbio da joj se javi na telefon.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

E stock

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: E stock

- Skoro joj se pokvario televizor, pa sam ja sa drugarom otišao, on se bavi tim stvarima. Skinuli smo televizor, odneli... Ja sam takav, ako sam nekome prijatelj, spreman sam da budem za tu osobu 24 sata, ako sam u mogućnosti - prisetio se Radanović.

 

Komentari (1)

dodo

05.12.2018 19:27

Deco ako se volite, gradite ponovo odnos pomirenja i sretno vam bilo!