Ana Korać, Sanja Stanković, Mihajlo
Alo!
Ana Korać, Sanja Stanković, Mihajlo

Alo!

Ana Korać, Sanja Stanković, Mihajlo, Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Kurs je, kako navodi Kurir, bio obavezan i svaku devojku je koštao 1.000 evra, a one koje nisu htele da ga pohađaju bile su kažnjene novčano.

Ovaj kurs za lajfkouča držao je Maksimovićev zet, a njegov institut registrovan je na Kipru, pa su njih dvojica i tako zarađivali između 15.000 i 17.000 evra samo od devojaka koje su i inače radile za njih.

Mina, Ana, Sanja, Mihajlo

Alo!

Mina, Ana, Sanja, Mihajlo, Foto: Alo!

Pored obuke za lajfkouča, devojke koje su radile za Maksimovića, redovno su morale da idu na treninge, ginekološke preglede, strogo vode računa o zdravlju i ishrani i uvek nose skupocenu garderobu.

Zauzvrat, on im je pronalazio klijente u zemlji i inostranstvu.

- Neke od njih odlazile su i na egzotične destinacije i klijentima prižale usluge na Sejšelima, u Albaniji, Sen Tropeu i Maldivima - kaže izvor lista. Takođe, devojke su radile i u Srbiji, a među klijentima bilo je i političara, košarkaša i fudbalera...

NOVE DEVOJKE KOD STARIH KLIJENATA

Devojke koje su radile za Maksimovića, uglavnom su se u njegovim katalozima zadržavale godinama i klijenti su ih dobro znali. Međutim, kada je primao nove devojke, prvo ih je slao kod starih klijenata. Oni su ih ocenjivali i njemu prijavljivali da li su zadovoljni. On je u tabelama, koje je uredno održavao, beležio sve prihode, rashode, slobodne dane devojaka, ali i kada koja ima mesečni ciklus.

Komentari (1)

Krivi Stojko

13.04.2019 00:09

OZBILJNA FIRMA.