Dara Bubamara
Danijel Rakočević
Dara Bubamara

Danijel Rakočević

Dara Bubamara, Foto: Danijel Rakočević

Paparaco „Alo!“ uhvatio je folkerku u jednom budvanskom restoranu, a ono što je našem fotografu privuklo pažnju, osim Bubamarinih bujnih grudi, koje je jedva zadržala u minijaturnoj majici, bila je cigareta u njenoj ruci. Kako do sada nije konzumirala cigarete, njen porok nas je začudio, pa smo se potrudili da saznamo više. Kako nam je njen blizak prijatelj kasnije objasnio, ona je propušila pre dva meseca kako bi izgubila apetit i lakše smršala.

PROČITAJTE I:

 

- Dara je doskora bila jedan od najvećih protivnika cigareta na estradi. Izbegavala je da bude u društvu pušača i duvanski dim joj je mnogo smetao. Kako već duže vreme muku muči sa kilogramima, a treninzi i ishrana nisu dali željene rezultate, Dara je na nagovor prijateljice počela da puši. Ta drugarica objasnila joj je da je i sama izgubila kilograme uz cigarete i da je skoro potpuno izgubila apetit - priča izvor i otkriva da iako je Bubamara poklekla i počela da puši, od svojih najbližih to krije kao zmija noge.

Dara Bubamara

Danijel Rakočević

Dara Bubamara , Foto: Danijel Rakočević

- Svima nama koji sa njom idemo na nastupe smešno je što po svaku cenu izbegava da je iko fotografiše sa cigaretom. Ponaša se kao da je u srednjoj školi i da će je neko kazniti ako sazna. Lično mislim da joj je glupo što je počela da puši, a bila je protiv toga. Glupo se oseća i da kaže drugima da je razlog što je propušila mršavljenje, a ubeđena je da su joj cigarete skroz smanjile apetit i ne planira da prestane. Čak i kada zapali cigaretu, okreće se oko sebe i gleda da li je neko fotka. Blesava je skroz, bukvalno se ponaša kao dete - kaže folkerkin prijatelj.

Dara Bubamara

Danijel Rakočević

Dara Bubamara, Foto: Danijel Rakočević

Dara je sedela u prestižnom restoranu u blizini hotela „Adrija“ u Budvi i društvo joj je pravila prijateljica, a zbog njenih bujnih oblina, prisutni nisu mogli da skinu pogled sa nje. Ona na poglede udvarača nije obraćala pažnju i sudeći po osmehu koji je sve vreme imala na licu, društvo prijateljice bilo joj je sasvim dovoljno.

Nema sumnje da će se pevačica sa mora vratiti puna energije, ali i da će zbog našeg paparaca morati da smisli izgovor za to što se, osim zdravoj ishrani i plivanju, okrenula pušenju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku